14.01.2017 - Závod LOS: Moravskotřebovský LOS

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » sob 14. led 2017, 19:25

komentáře k závodu

14.01.2017
SBTS Moravská Třebová

Moravskotřebovský LOS

http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/727/

eab
Vedení LOS

Příspěvek#2 » sob 14. led 2017, 19:28

Výsledky online.
Gratulace k závodu s koeficientem 1.

Pavel

pavla74

Příspěvek#3 » sob 14. led 2017, 22:48

Zdar a sílu závodníci a možná, že příště to bude ještě zábavnější.
Vážím si lidí co se chtějí zlepšovat a nebo prostě jen začít něco nového. No a když se to nepovedlo dnes , tak třeba příště.
S přátelským pozdravem Jindřich Mařák z Koclířova.

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » ned 15. led 2017, 07:25

Velké díky organizátorům! Závod proběhl na jedničku, časově perfektně zvládnuté. Jo a to ani nemluvím o těch fototerčích na situaci 3 :thumbup:
Příště určitě zase přijedeme.

tazi

Příspěvek#5 » ned 15. led 2017, 09:38

Takový ten pocit, když se díváte jak každý druhý střelec na vedlejší stagi zapomene řešit terč, který má těsně před sebou a potom po dostřílení této stage vytahuju zásobník, čekám pokyn "jestliže jsi skončil..." a ono nic ;)

I pro tohle mě LOS fakt baví a těch 6 procedur mě sice mrzí, ale celkový dojem že závodu mi to prostě nezkazí ;)

Díky organizátorům, že se do toho pustili. Situace byly dobře postavené, terče na trojce luxusní... Prostě fajn závod. Těšíme se na příští!

PS: video ze stage 2 (trezor):
https://m.youtube.com/watch?v=SfYkUtVgKLs

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » ned 15. led 2017, 11:06

Jo joo, taky jsem dostal 6 procek. Asi mě rozhodila klobása před stagí, že jsem na ten terč taky zapomněl :D

Díky moc pořadatelům. Super závod i na relativně malém prostrantsví s pěti stagema. Hodně se chodila což mám moc rád. A kreslené terče byly TOP. Skoro škoda do nich střílet!

Albert

Příspěvek#7 » ned 15. led 2017, 16:04

Taky se přidám... Hezký nezáludný závod, zajímavé situace, na omezeném prostoru 5 plnohodnotných situací (všechny na maximální počet ran) , organizačně taky dobře zvládnutý. Výsledky bezprostředně po ukončení závodu, takže vyhlášení vytězů a samotný konec celé akce před 15tou hodinou. A z pohledu rozhodčího (nevím jak na jiných situacích) na situaci 4 musím pochválit i závodníky za ukázněnost. Za mě osobně, příjemně strávený den, těším se na shledanou při dalším setkání....

Lasard

Příspěvek#8 » ned 15. led 2017, 18:42

Super závod. Byla to moje druhá soutěž a zároveň první LOS, no a nebýt 12 procek hned na jedničce:-) a potom miss na čtyřce, tak i přesto to hodnotím jako úspěch. Už se těším na další. Velký dík pořadatelům a všem ostatním za parádní akci.

Sly

Příspěvek#9 » pon 16. led 2017, 08:43

Velké díky pořadatelům za pěkný závod. Na "malém" prostoru 5 kousků na plný počet a navíc samotné stage byly i všechny pěkně řešené... nakonec to celé podrthlo, že v 15 hotovo i s vyhlášení.

Zpět na