18.6.2011 - Sraz ZbraněKvalitně.cz - diskuse
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- Patrik
Příspěvek#271 » ned 19. čer 2011, 18:30
Rovněž se připojuji s poděkováním všem za příjemně strávený víkend. A ještě se člověk toho hodně naučil. Za chvíli začnu procházet fotky, chvíli to bude trvat než něco vyberu, pak dám odkaz na archív.
ps: Jomekabi - koule byly moje
, zkusím na příště zase něco donést.
ps: Jomekabi - koule byly moje
- Lenny
Příspěvek#272 » ned 19. čer 2011, 18:48
Díky opravdu všem za kvalitní víkend nabitý akcí - díky organizátorům za perfektní spolupráci, díky všem, kteří byli ochotni půjčit zbraně i nám méně zkušeným
Myslím, že ještě tak dva dny strávím tříděním všech poznatků, abych je mohla zužitkovat, a doufám, že na přístím srazu budu moct nabídnout třeba i o něco více svých zkušeností na oplátku.
Mějte se zatím všichni fajn a snad brzy opět na viděnou!
Myslím, že ještě tak dva dny strávím tříděním všech poznatků, abych je mohla zužitkovat, a doufám, že na přístím srazu budu moct nabídnout třeba i o něco více svých zkušeností na oplátku.
Mějte se zatím všichni fajn a snad brzy opět na viděnou!
- bobr
- erfas
Příspěvek#275 » ned 19. čer 2011, 19:30
Jinak poděkování hlavnímu vrchnímu v hospudce ,který je tak lidský
Lucce za přednášku první pomoci, i když jsme ji celkem dost do toho zasahovali.
Jinak jsem moc rád,že jsem potkal staré známe tváře,ale i poznal nové.
Takže se těším na další setkání. Ještě jednou všem díky
- bobr
- rabbit3278
- Kontaktovat uživatele:
- rabbit3278
Příspěvek#278 » ned 19. čer 2011, 20:23
Za mě i za Táňu také velké díky za super pokec a perfektní náladu o spoustě zajímavých zbraní nemluvě. Z Markovy 58 jsem si dal jednu ránu, ale sluchátka jsem zapomněl na krku, tudíž mam ještě stále zalehlé pravé ucho
Mě osobně jsi Lůco zničila, ale v dobrém, sice mam namožený břišní svaly ze smíchu, ale spoustu jsem si z tvé přednášky odnesl, díky mooooc.
A slovo na konec: ať žije a odpočívá v pokoji bobrův deštník, víkendový hrdina

Mě osobně jsi Lůco zničila, ale v dobrém, sice mam namožený břišní svaly ze smíchu, ale spoustu jsem si z tvé přednášky odnesl, díky mooooc.
A slovo na konec: ať žije a odpočívá v pokoji bobrův deštník, víkendový hrdina
- MarK
Příspěvek#280 » ned 19. čer 2011, 21:00
Děkuju všem, kteří se dostavili! Zejména pak všem, kteří se podíleli na organizaci či programu, díky vám to stálo fakt za to!
A v neposlední řadě musíme poděkovat osazenstvu čekanické střelnice za vstřícný přístup a pomoc s bezproblémovým průběhem celého víkendu!
Bylo skvělé poznat v reálu lidi, kteří se skrývají za těmi internetovými přezdívkami a avatary i vidět zase po dlouhé době známé tváře
I přes rozmary takřka aprílového počasí se to vydařilo pěkně.
Sraz má ovšem i jeden problematický výsledek - nastavil nám, myslím, laťku pro příště dost vysoko! Ale stejně se vynasnažíme ji příště překonat
Ale teď asi půjdu na pár dnů spát, jsem naprosto vyřízen... Vzbuďte mě za rok
A v neposlední řadě musíme poděkovat osazenstvu čekanické střelnice za vstřícný přístup a pomoc s bezproblémovým průběhem celého víkendu!
Bylo skvělé poznat v reálu lidi, kteří se skrývají za těmi internetovými přezdívkami a avatary i vidět zase po dlouhé době známé tváře
I přes rozmary takřka aprílového počasí se to vydařilo pěkně.
Sraz má ovšem i jeden problematický výsledek - nastavil nám, myslím, laťku pro příště dost vysoko! Ale stejně se vynasnažíme ji příště překonat
Ale teď asi půjdu na pár dnů spát, jsem naprosto vyřízen... Vzbuďte mě za rok
- Noir
Příspěvek#281 » ned 19. čer 2011, 21:11
Díky všem, přesvědčili jste mě, že nutně potřebuji M1 carbine, CZ97, G1888 a především úžasnou XR41.
Tady je pár fotek: http://cabbage.rajce.idnes.cz/ZbraneKvalitne2011/# [pietro@beretta]
(stojej za prd a jsem na nich povětšinou jen já)
a nějaká videa: http://www.youtube.com/watch?v=JsbOcAklvrQ
(vizte poznámku k fotkám...)
Děkuji Sidedovi za dopravu a přednášku přebíjení, Markovi a jomekabimu za organizaci, Lucce za ošetření a zábavnou přednášku první pomoci a všem za dobrou atmosféru a zapůjčení vašich hraček. Děkuji a těším se na příští sraz na skvělé střelnici.
Tady je pár fotek: http://cabbage.rajce.idnes.cz/ZbraneKvalitne2011/# [pietro@beretta]
(stojej za prd a jsem na nich povětšinou jen já)
a nějaká videa: http://www.youtube.com/watch?v=JsbOcAklvrQ
(vizte poznámku k fotkám...)
Děkuji Sidedovi za dopravu a přednášku přebíjení, Markovi a jomekabimu za organizaci, Lucce za ošetření a zábavnou přednášku první pomoci a všem za dobrou atmosféru a zapůjčení vašich hraček. Děkuji a těším se na příští sraz na skvělé střelnici.
- pufik
Příspěvek#282 » ned 19. čer 2011, 22:24
Tak i ja jsem s mezipristanim dorazil konecne domu a take musim potvrdit ze akce byla prima. Po dlouhe dobe jsem v klidu provetral hermexe na 100m, zastrilel si ze zajimavych zbrani, zahral si na ruskeho vojaka, poprve vystrelil z G88, zrusil jeden destnik (pozn. vino uz bylo zkonfiskovano moji hezci polovickou jako odskodne ze nemohla prijet a musela hlidat maloska) atd. atd.
Lucce za prednasku prvni pomoci patri palec nahoru, vetsinou jde o nudnou vec ale v jejim podani to melo štavu a clovek se dozvedel kolik veci se za tu dobu zmenilo - by jeden neveril...
Sidedovi velky dik za prinosnou prednasku o prebijeni. Stejne tak Kukrimu za dalsi info. Vybaveni jiz mam tak mohu zacit...
Super byla take ostra strelba z dela. Super byla i samotna strelnice, zvlaste pak moznost obcerstveni primo na strelnici - takove all inclusive
Tesim se na dalsi akci!
Lucce za prednasku prvni pomoci patri palec nahoru, vetsinou jde o nudnou vec ale v jejim podani to melo štavu a clovek se dozvedel kolik veci se za tu dobu zmenilo - by jeden neveril...
Sidedovi velky dik za prinosnou prednasku o prebijeni. Stejne tak Kukrimu za dalsi info. Vybaveni jiz mam tak mohu zacit...
Super byla take ostra strelba z dela. Super byla i samotna strelnice, zvlaste pak moznost obcerstveni primo na strelnici - takove all inclusive
Tesim se na dalsi akci!
- jomekabi
- Bydliště: Tabor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
- jomekabi
- Bydliště: Tabor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Příspěvek#285 » pon 20. čer 2011, 02:37
Noir píše:Díky všem, přesvědčili jste mě, že nutně potřebuji M1 carbine, CZ97, G1888 a především úžasnou XR41.
Jenom na vysvetlenou pro zucastnene:
XR41 je anglicka licencni vyroba HK G3. Heckler & Koch je vyrabeli vylucne pro ozbrojene sily, civilni verzi (tj. semi auto verzi) zadali jinym vyrobcum. U nas se vyskytuje jen par kousku, napr. te anglicke snad jen tri nebo ctyri.
Jinak ten puskohled, ktery jste videli, je original Hensoldt 4x24, ktery byl na G3 pro Bundeswehr, vcetne original G3 STANAG montaze. Ta se vyznacuje perfektni presnosti usazeni - lze ji opakovane sejmout a zase nasadit, bez ztraty presnosti nastrelu. Nozicky jsou take original vojenske. Bohuzel jsou delane na zabodnuti se do terenu, na tvrdem povrchu na strelnici by byly lepsi moderni s protiskluzovymi botkami. Ale original je original, kdyz vojenskou flintu, tak taky vojenske nozicky!
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí