Zbraň vs. drogy v Praze

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
Tilia

Příspěvek#1 » úte 28. čer 2011, 09:39

rabbit3278
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » úte 28. čer 2011, 14:25

to je zase výborná zpráva :(
ale nenašel jsem, zda měl ZP či nikoliv

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » úte 28. čer 2011, 15:14

Na flobertku je potřeba ZP?

Maňas

Příspěvek#4 » úte 28. čer 2011, 15:20

Oni psali o malorazce, ale kdo vi jak to je. Ti novinari stoji zaprd, na jinym serveru psali ze se jedna o zbran 22mm :lol: Asi je pro ne matouci, ze nektere raze jsou v milimetrech a nektere v setinach palce (.22).

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » úte 28. čer 2011, 15:24

Prosím, piště informace a fakta, pokud máte. Pokud máte domněnky, nechte si je pro sebe než budou k dispozici fakta a pak si je můžete porovnat s realitou. Jinak nemá taková diskuse moc smysl...

JiGSSaW

Příspěvek#6 » úte 28. čer 2011, 15:26

Maňas píše:Oni psali o malorazce, ale kdo vi jak to je. Ti novinari stoji zaprd, na jinym serveru psali ze se jedna o zbran 22mm :lol: Asi je pro ne matouci, ze nektere raze jsou v milimetrech a nektere v setinach palce (.22).

Nechci se vyjadřovat k té události protože nemám všechny informace ale všimněte si jedné věci:

V noci se pak policistům přihlásila ještě další oběť. "Jde o čtyřiadvacetiletého muže, který se podle všeho při potyčce snažil pachatele odzbrojit a střelné poranění v oblasti hrudníku zjistil až posléze," řekla Zoulová.

Pokud to byla malorážka a ne flobertka (nebo zbraň ráže 22mm :lol: ) tak bych opravdu silně zvážil 22lr na obranu pokud ji nosíte.

Tilia

Příspěvek#7 » úte 28. čer 2011, 16:57

Tady tu malorážku přímo citují od mluvčí, tak snad ví co pouští do médií. Plus video, kde je vidět ochota policistů zveřejnit mladíka /aneb posviťme si na něj/.
http://praha.idnes.cz/strelec-v-prazskych-modranech-zasahl-dva-muze-a-dve-zeny-p27-/praha-zpravy.aspx?c=A110627_213515_praha-zpravy_cen

bacil.357

Příspěvek#8 » úte 28. čer 2011, 17:00

před chvílí jsem se z TV dověděl, že by to měla být údajně zbraň ráže 6.35, tak uvidíme to to bude nakonec.

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » úte 28. čer 2011, 17:45

MarK: OK, flobertku beru zpět.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#10 » stř 29. čer 2011, 00:18

Steinere, já to myslel všeobecně na všechny, ne cíleně na někoho ;)

jomekabi

Příspěvek#11 » stř 29. čer 2011, 01:15

Ve zpravach na jednicce rikali, ze to byl Walther 6.35 Br (vlastne oni rikali Walther Browning 6.35), coz je svym zpusobem malorazka. ;) Zbran pry byla nelegalne drzena, tak doufejme, ze aspon to je pravda.

rabbit3278
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » čtv 30. čer 2011, 20:34

Sice jsem někde na foru četl diskuzi na téma vhodnost a nevhodnost této ráže na sebeobranu, ale nějak jsem nepobral citaci mluvčí: "V noci se pak policistům přihlásila ještě další oběť. "Jde o čtyřiadvacetiletého muže, který se podle všeho při potyčce snažil pachatele odzbrojit a střelné poranění v oblasti hrudníku zjistil až posléze," řekla Zoulová
To jako chlapec přišel domů, svlékl košili a hle já mam díru v hrudníku?

Jinak zaplať pánbůh i když jsem atheista, že zbraň byla nelegální. Bohužel se trošku obávám, že díky této zkutečnosti se dalších článků nedočkáme, maximálně rychlá poznámka, že střelec ze dne ... byl odsouzen na ...

Zpět na