CZ P-10C
- Hribek
Příspěvek#1891 » úte 11. pro 2018, 12:44
Ne, ty dvě desetiny vskutku ne. Ale to že Compact má uvedenu kratší hlaveň ( 102 mm ) než Subcompact a Full ( ty mají shodně 114 mm ). Pak třeba na fotce SC je pistole ze které vpředu vykukuje závěr tak jak bych to čekal na F verzi a tak
Rozměry jsou v/š/d, takže to znamená že F i SC jsou stejně dlouhé a obě delší než Compact? Jak říkám, jsem hnidopich, ale pobavilo 
- McFly
- Adnedz
- Spacak
Příspěvek#1895 » úte 11. pro 2018, 23:06
nicméně obě novinky mají napsáno, aspoň podle fotek, made in cz.. a já jsem zaslechl zvěsti o tom, že ostatní bratři a sestry P10C budou právě někde od kansasu.. čekal jsem na subkompact, zda si ho pro to každodenní skryté nošení koupím a tak nevím jestli dál čekat.. semikompakt je přesný opak ke glockovi g19x - jak psáno výše - fullsize grip, kompaktní závěr, zatímco semikompakt je malá rukojeť, dlouhý závěr.. P10S je na youtubu už vidět, nechápu proč ji nevidíme u nás..doufám že se czub neomezí jen na tyto tři doposud ukázané..
- Sedmej
Příspěvek#1897 » stř 12. pro 2018, 07:22
Int1m1thy: na druhou stranu, tím, že zbrojovka pro americký trh vyrábí pistole přímo ve státech. je šance, že tamní trh bude spíš vyhledávat zbraně "made in USA" a tím pádem by se na ty novinky nemuselo tady čekat tak dlouho. i když už teď to je dlouho, vzhledem k tomu, že tam se verze F a S prodávají už dávno.
- Machead
Příspěvek#1898 » stř 12. pro 2018, 08:48
na to by som sa vobec nespoliehal, Amici tradicne to co je povodom mimo USA ale nasledne vyrabane v USA povazuju za nieco podradnejsie od originalu.
Kazdy kto moze preto kupuje Glock "Made in Austria", nie "Made in USA". S CZ to moze byt casom velmi podobne.
Ono pravdu povediac nieco na tom je, vzhladom k roznym obmedzeniam importu sa vela casti AKciek produkuje v USA a nasledne sklada a teda ziadna slava to castokrat vobec nie je, prave naopak. To co su u nas povazovane za najlepsie AKcka v USA neprezije ani 2000 vystrelov…
Kvalita ich strojarenskej vyroby uz davno nie je to co byvala. Cest vynimkam, ktore vacsinou robia slusne AR-15, ale za to si patricne aj (neraz) zaplatite. Hlavne sa vsak vacsinou robia v FN v Belgicku, vynimkou je snad len DD ktore si robi vlastne…
Kazdy kto moze preto kupuje Glock "Made in Austria", nie "Made in USA". S CZ to moze byt casom velmi podobne.
Ono pravdu povediac nieco na tom je, vzhladom k roznym obmedzeniam importu sa vela casti AKciek produkuje v USA a nasledne sklada a teda ziadna slava to castokrat vobec nie je, prave naopak. To co su u nas povazovane za najlepsie AKcka v USA neprezije ani 2000 vystrelov…
Kvalita ich strojarenskej vyroby uz davno nie je to co byvala. Cest vynimkam, ktore vacsinou robia slusne AR-15, ale za to si patricne aj (neraz) zaplatite. Hlavne sa vsak vacsinou robia v FN v Belgicku, vynimkou je snad len DD ktore si robi vlastne…
- g1111
- Kolis88
Příspěvek#1903 » sob 22. pro 2018, 21:12
Zdravím,
Zaregistroval tohle vydroleni na závěru někdo další?
Zbraň je 2018, nastrelak z října 2018. 200 nábojů, vše Magtech, dnes koukám a kus závěru vedle plastové krytky chybí
Díky, P.
Zaregistroval tohle vydroleni na závěru někdo další?
Zbraň je 2018, nastrelak z října 2018. 200 nábojů, vše Magtech, dnes koukám a kus závěru vedle plastové krytky chybí
Screenshot_20181222-205323_Gallery.jpg
Díky, P.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Kolis88
Příspěvek#1905 » sob 22. pro 2018, 21:39
Int1m1thy píše:WTF? myslis tu diru na 3 hodine? to je dira pro novy system uderniku, to znamena ze mas novejsi, vylepsenej a opravenej kus pistole...
Přesně tu jsem myslel... Nevěnoval jsem tomu pozornost a dnes po dostrileni ve mě hrklo, snažil jsem se googlit a všude bez díry. Dekuju, za uklidnění, jdu si nafackovat.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí