Požadavky a návrhy k webstránkám - diskuse

Připomínky k hlavní části serveru
Missak

Příspěvek#76 » čtv 13. led 2011, 12:25

prohlížeč IE 8. je to služební notes, soukromý už skoro nezapínám.
ale mám tam "na černo" i Firefox a je fakt, že tam to funguje v pohodě. jenže jej normálně nepoužívám, nějak si nemůžu zvyknout, asi to bude rokama :lol:

karlikova

Příspěvek#77 » stř 26. led 2011, 11:36

Nejdou mi spustit testové otázky - nějaká aktualizace , nebo můj PC ? Zlobí mě to už třetí den.

Kurt

Příspěvek#78 » stř 26. led 2011, 12:17

Také mi nejdou, čili problém zřejmě nebude u vás. ;)
http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz/testove-otazky

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#79 » stř 26. led 2011, 14:27

Závada není na vašem přijímači :mrgreen:
Hned se na to kouknu.

EDIT: Opraveno, chyba nebyla - zdá se - ani na mé straně, ale nějak se to obešlo.
Omlouvám se za nepříjemnosti! :oops:

neBulizer

Příspěvek#80 » čtv 11. srp 2011, 18:11

zdravim,

sekce "trenink testovych otazek"

sice uz mam testy za sebou, ale pri cviceni otazek zde na serveru jsem postradal moznost vyradit z otazek vybrane cisla (ta co uz mam 100% naucena) abych je nemusel stale dokola odklikavat.
myslite, ze by to byl velky problem? jen maly napad...nenutim :)

jeste jednou dekuji za tyto stranky a hlavne diky temto strankam jsem uspesne slozil testy na ZP.

neB

bobr
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#81 » čtv 11. srp 2011, 18:21

MarK je do konce srpna na tripu takže se vyjádří až dorazí z divočiny někam k webu ;)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#82 » čtv 29. zář 2011, 15:53

neBulizer: K tomu slouží víceméně výběr sekce k procvičování. Technicky to samozřejmě možné je. Osobně si ale neumím představit, že si někdo bude z pětiset otázek odškrtávat ta čísla, která už zná. A co hůř, když se párkrát splete nebo překlikne, může si vyřadit otázky, které nezná a bude ho to stát zkoušku. Na nás se pak navíc snese kritika, že nám tu něco chybí nebo nefunguje a těžko budeme hledat příčinu (či prokazovat, že si za to může uživatel sám).
Máte nápad na nějakou praktickou formu provedení?

pesi

Příspěvek#83 » pát 30. zář 2011, 07:38

neBulizer píše:... moznost vyradit z otazek vybrane cisla (ta co uz mam 100% naucena) abych je nemusel stale dokola odklikavat...

Takto "prednesene zadani" zavadi ke spatnym smerum reseni.
Co ho modifikovat na "moznost vytvaret si vlastni subsety otazek". U kazde otazky by mohlo byt zaskrtavatko (checkbox, jako mas u tematu) "pridat do neoblibenych" nebo "tuhle jeste porad neumim", i kdyz na labelu asi tolik nezalezi :). Nastaveni setu otazek bych ukladal do cookie.

Vaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#84 » pon 10. říj 2011, 15:47

Myslím že stávající řešení kdy lze zvolit pouze určitý okruh k procvičování je ideální. Zájemce o zkoušku tak má možnost procvičovat si jednotlivé sekce postupně k plné dokonalosti nebo si nechat vybírat otázky z celého rozsahu pro kontrolu. Při učení jsem postupoval přesně tímto způsobem. Prostudoval si zmíněný zákon či vyhlášku, projel si postupně testové otázky dané tématiky a až tak týden před zkouškou každý den jen náhodně vybírané otázky z celého obsahu - spíš jen pro kontrolu že někde zbytečně neplavu. A zadařilo se :)

Alcatraz

Příspěvek#85 » ned 3. bře 2013, 13:49

bylo by možné v "testových otázkách" u výběru kapitoly (law_chapter) doplnit do labelu celé názvy kapitol? Chrome zobrazuje místo textu label, když tam je a mít jen "Hlava I-XXII" je v podstatě na nic.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#86 » ned 3. bře 2013, 16:37

Upraveno

kedlub

Příspěvek#87 » úte 4. čer 2013, 09:36

Zdravím,
možná by stálo za úvahu zda nedoplnit odkaz v 40/2009 Sb. (http://zbranekvalitne.cz/legislativa/40-2009) minimálně na § 279 neb celá "naše věc" z něho vychází. ("Kdo bez povolení..." přičemž povolení = 119/2002 Sb.)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#88 » úte 4. čer 2013, 11:25

Proč ne, je to tam ;)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#89 » ned 15. pro 2013, 21:40

Funguje všem bez problému trénink testových otázek? Dostal jsem hlášení, že to jednomu návštěvníkovi nefunguje správně, ale mně to ve všech prohlížečích funguje, jak má.
Kdybyste někdo zaznamenal nějaký problém, pošlete mi, prosím, SZ, díky ;)

aleš_

Příspěvek#90 » pon 16. pro 2013, 00:03

Potvrzuji nefunkčnost na Opera 12.16 (ano, vím že je to starý, je to poslední verze minulé generace Opery, ta nová je super rychlá, ale nemá většinu funkcí původní 12.x, proto ještě dost lidí nepřešlo a taky je pořád ke stažení na http://www.opera.com).

Opera Next 19.0.1326.9 funguje bez problému. IE 11 samozřejmě taky.

Edit: uups, sorry tu poslední větu o SZ jsem nepřečetl :oops:

Zpět na