Motorkáři mezi námi
- Fugo
Příspěvek#1 » pon 9. led 2012, 11:55
A aby řeč nestála tak zakládám další téma které mě zajímá
Zatím jsem jel vždy (a v zimě to ani jinak nejde) na střelnici autem, ale jak bude počasí tak od dubna budu jezdit opět na motocyklu, vím, že se zde pohybuje pár lidí kteří píšou i na motorkáři.cz, tam se i občas objeví téma jak nosit ale klasicky tam je plno keců kolem zejména od těch kteří nechápou proč někdo chce nosit a žijí většinou v domění, že člověk snad chce za jízdy střílet
.
Protože moto používám i jako dopravní prostředek stane se, že prostě zajedu na moto i na střelnici, uvítal bych zde diskuzi o tom jak zbraň na moto přepravovat (dělo samozřejmě nebudu dávat na moto ale potáhnu jej
).
Dále by mne zajímali střelnice kam lze na moto zajet a moto mít zajištěno nebo pod dohledem, nerad bych šel domů pěšo.
Co vím tak bezproblému se dá na moto jet v Pze na Spořilov "U lovčího Huberta" Spořilov (krytá) kde je parking za závorou a chlapi na bráně to ohlídají.
Dále se dá jet tady na střelnici na Bramberku (venkovní, u Horního Maxova, LB kraj) kde defakto parkujete hned vedle střelnice a na stroj je vidět (ne tedy z pozice odkud se střílí pistole, ale ostatní kouknou).
Jinde kde by byla možnost jsem ještě nebyl.

Zatím jsem jel vždy (a v zimě to ani jinak nejde) na střelnici autem, ale jak bude počasí tak od dubna budu jezdit opět na motocyklu, vím, že se zde pohybuje pár lidí kteří píšou i na motorkáři.cz, tam se i občas objeví téma jak nosit ale klasicky tam je plno keců kolem zejména od těch kteří nechápou proč někdo chce nosit a žijí většinou v domění, že člověk snad chce za jízdy střílet

Protože moto používám i jako dopravní prostředek stane se, že prostě zajedu na moto i na střelnici, uvítal bych zde diskuzi o tom jak zbraň na moto přepravovat (dělo samozřejmě nebudu dávat na moto ale potáhnu jej

Dále by mne zajímali střelnice kam lze na moto zajet a moto mít zajištěno nebo pod dohledem, nerad bych šel domů pěšo.
Co vím tak bezproblému se dá na moto jet v Pze na Spořilov "U lovčího Huberta" Spořilov (krytá) kde je parking za závorou a chlapi na bráně to ohlídají.
Dále se dá jet tady na střelnici na Bramberku (venkovní, u Horního Maxova, LB kraj) kde defakto parkujete hned vedle střelnice a na stroj je vidět (ne tedy z pozice odkud se střílí pistole, ale ostatní kouknou).
Jinde kde by byla možnost jsem ještě nebyl.
-
Kublajchán - Příspěvky: 171
- Kublajchán
Příspěvek#2 » pon 9. led 2012, 12:23
http://www.strelec.cz/ V Čestlicích, kousek za Prahou. Místa k parkování dost, střelba na 25m. Akorát ceny jsou vyšší.
- Fugo
Příspěvek#3 » pon 9. led 2012, 13:22
Zde jsem našel stránky střelnice Bramberk http://old.myslivost.cz/ms/ms.asp?ID_Sdruzeni=2263&id_menu=1258&sekce=11
- Patrik
- sided
- Fugo
Příspěvek#6 » pon 9. led 2012, 13:35
Co sedláš za stroj? Já silnici kawasaki zx10r viz avatar. To pouzdro na dlouhou bude zajímavý, to se s tím pak pochlub, protože jestli mě někdy zláká brokovnice tak by se to mohlo hodit ale jak by to vypadalo si nedovedu na mém stroji představit. U mě by to podle přední vidle nešlo 

- Fugo
Příspěvek#7 » pon 9. led 2012, 13:44
Já si to tady trošku zodkazuju ať se to lépe hledá
Opařany Opařany
Čekanice Tábor - Čekanice
Čelákovice
SSK Čelákovice
Vinařice Halda Vinařice
Žalany Žalany
Vražkov Vražkov
Opařany Opařany
Čekanice Tábor - Čekanice
Čelákovice
SSK Čelákovice
Vinařice Halda Vinařice
Žalany Žalany
Vražkov Vražkov
- Fugo
Příspěvek#13 » pát 13. led 2012, 08:44
Tak se nám to množí, doufám, že se někde potkáme. Na moto není kamkoliv dojet, pokec, zastřílet a frčet dál, já bohužel nemám žádný úschovný prostory a s kufrem vzadu stále jezdit nechci takže u mě to vyřeší stehenní pouzdro zadeklovaný aby nic nebylo vidět, už dřív jsem nosil stehenní kapsu určenou na moto a dost lidí co nemají prostor to taky používají tak se to snad "ztratí".
- kuba
Příspěvek#15 » stř 18. led 2012, 21:58

a na tomhle se pohybuju ja

fugo: na bramberku jsou tak dva stavy a musi s tebou jit spravce (parkrat jsem byl (ale se spravcem se znam dlouho takze ani nevim kolik se tam plati kdyz chces jit sam) ale je to opravdu spis na holuby..
tady v okoli tak v jenisovicich to mas taky u nosu parkoviste (ale tusim jenom streda a ctvrtek odpoledne)
smrzovka tam to mas taky hned u nosu (ale musis bejt clenem (700rocne(coz je vpohode) ale je to spis pro sportovce s malorazkou ale da se tam domluvit skoro cokoliv.
Jilove - tam chodim ja, tam 1000kc na rok a muzes taky kdykoliv autem se az ke strelnici moc zajet nema (spravce to nema rad) ale na motorce neni problem(polni cesticka)
jinak kdyz mam motorkarsky kalhoty tak se nosi blbe bo tam nemam pasek a mam je na telo, kdyz v lete jezdim s normalnima tak normalne vnitrni pouzdro a jedu

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí