Motorkáři mezi námi

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » pon 9. led 2012, 11:55

A aby řeč nestála tak zakládám další téma které mě zajímá ;)

Zatím jsem jel vždy (a v zimě to ani jinak nejde) na střelnici autem, ale jak bude počasí tak od dubna budu jezdit opět na motocyklu, vím, že se zde pohybuje pár lidí kteří píšou i na motorkáři.cz, tam se i občas objeví téma jak nosit ale klasicky tam je plno keců kolem zejména od těch kteří nechápou proč někdo chce nosit a žijí většinou v domění, že člověk snad chce za jízdy střílet :lol: .

Protože moto používám i jako dopravní prostředek stane se, že prostě zajedu na moto i na střelnici, uvítal bych zde diskuzi o tom jak zbraň na moto přepravovat (dělo samozřejmě nebudu dávat na moto ale potáhnu jej :) ).

Dále by mne zajímali střelnice kam lze na moto zajet a moto mít zajištěno nebo pod dohledem, nerad bych šel domů pěšo.

Co vím tak bezproblému se dá na moto jet v Pze na Spořilov "U lovčího Huberta" Spořilov (krytá) kde je parking za závorou a chlapi na bráně to ohlídají.

Dále se dá jet tady na střelnici na Bramberku (venkovní, u Horního Maxova, LB kraj) kde defakto parkujete hned vedle střelnice a na stroj je vidět (ne tedy z pozice odkud se střílí pistole, ale ostatní kouknou).

Jinde kde by byla možnost jsem ještě nebyl.

Kublajchán

Příspěvek#2 » pon 9. led 2012, 12:23

http://www.strelec.cz/ V Čestlicích, kousek za Prahou. Místa k parkování dost, střelba na 25m. Akorát ceny jsou vyšší.

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » pon 9. led 2012, 13:22

Patrik
moderátor

Příspěvek#4 » pon 9. led 2012, 13:27

Na "motorkáře" sice již dávno nepíšu ale na střelnici na motorce občas jezdívám, ještě musím vymyslet a nechat ušít futrál na dlouhou a umístit na motorku tak aby nepřekáželo.

sided
moderátor

Příspěvek#5 » pon 9. led 2012, 13:34

Podle přední vidlice, tak jako vozili amíci M1Carbin a Tommíky na WLA ;) Taky už jsem o tom uvažoval.

K původnímu dotazu: Opařany, Čekanice, Čelákovice, Vinařice, Žalany, Vražkov... tam všude se parkuje za plotem.

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » pon 9. led 2012, 13:35

Co sedláš za stroj? Já silnici kawasaki zx10r viz avatar. To pouzdro na dlouhou bude zajímavý, to se s tím pak pochlub, protože jestli mě někdy zláká brokovnice tak by se to mohlo hodit ale jak by to vypadalo si nedovedu na mém stroji představit. U mě by to podle přední vidle nešlo :P

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#7 » pon 9. led 2012, 13:44

Já si to tady trošku zodkazuju ať se to lépe hledá

Opařany Opařany

Čekanice Tábor - Čekanice

Čelákovice
SSK Čelákovice

Vinařice Halda Vinařice

Žalany Žalany

Vražkov Vražkov

Patrik
moderátor

Příspěvek#8 » pon 9. led 2012, 14:10

Nemám teď aktuální fotku ale mám Yamahu midnight star 1300.

ales1000fzs

Příspěvek#9 » čtv 12. led 2012, 13:49

Čau motorkáři (střelci) :lol: . Já mám Yamahu Fazer 1000. Ale rozhodně ne na dojíždění na střelnici. K těmto účelům mi k mé spokojenosti slouží čínský skůtr YUKI Space 125.

icks

Příspěvek#10 » čtv 12. led 2012, 14:06

Yamaha FJR 1300 s bočníma kuframa, takže kromě dlouhejch naložím všechno v pohodě.

tom955i

Příspěvek#11 » čtv 12. led 2012, 18:00

cus-TRIUMPH tripl speed 955i

sided
moderátor

Příspěvek#12 » čtv 12. led 2012, 18:02

:D máme dohromady šest válců, 889 Thunderbird Sport

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#13 » pát 13. led 2012, 08:44

Tak se nám to množí, doufám, že se někde potkáme. Na moto není kamkoliv dojet, pokec, zastřílet a frčet dál, já bohužel nemám žádný úschovný prostory a s kufrem vzadu stále jezdit nechci takže u mě to vyřeší stehenní pouzdro zadeklovaný aby nic nebylo vidět, už dřív jsem nosil stehenní kapsu určenou na moto a dost lidí co nemají prostor to taky používají tak se to snad "ztratí".

BusDriver

Příspěvek#14 » úte 17. led 2012, 09:55

Taky se přidám.. Dřív Suzuki Bandit 600N
teď už jenom Piaggio Zip 70 Race ;)

kuba

Příspěvek#15 » stř 18. led 2012, 21:58

Obrázek

a na tomhle se pohybuju ja :)

fugo: na bramberku jsou tak dva stavy a musi s tebou jit spravce (parkrat jsem byl (ale se spravcem se znam dlouho takze ani nevim kolik se tam plati kdyz chces jit sam) ale je to opravdu spis na holuby..

tady v okoli tak v jenisovicich to mas taky u nosu parkoviste (ale tusim jenom streda a ctvrtek odpoledne)
smrzovka tam to mas taky hned u nosu (ale musis bejt clenem (700rocne(coz je vpohode) ale je to spis pro sportovce s malorazkou ale da se tam domluvit skoro cokoliv.
Jilove - tam chodim ja, tam 1000kc na rok a muzes taky kdykoliv autem se az ke strelnici moc zajet nema (spravce to nema rad) ale na motorce neni problem(polni cesticka)

jinak kdyz mam motorkarsky kalhoty tak se nosi blbe bo tam nemam pasek a mam je na telo, kdyz v lete jezdim s normalnima tak normalne vnitrni pouzdro a jedu :)

Zpět na