Zkoušky v Jihlavě

lester555

Příspěvek#16 » pát 2. bře 2012, 11:20

u nás se víc jak půlka lidí už po 10 minutách dloubala v nosech, tak nás pustili

a jinak, jak psal AEndy: "Já se osobně bojim, abych nad těma odpověďma nepřemejšlel moc" - přesně to je ten problém, že pak si nejsem jistej odpovědí, proto jsem to prostě popad a prolítnul to tak, jako tady test na kompu - to už jsem ani nečet odpovědi v podstatě, jen hledal to určitý slovní spojení, takhle jsem měl vyplněno za pár minut a pak si to zkontroloval a našel jsem si jednu chybu :)

Patrik
moderátor

Příspěvek#17 » pát 2. bře 2012, 12:02

Jedna z prvních rad od komisaře byla - první odpověď která vás napadne bývá ta správná (pokud jste se učili), jakmile začnete moc přemýšlet co a jak, tak se do to člověk zamotá a znejistí.
Za 5 minut i s kontrolou nebylo co řešit.

kasrman

Příspěvek#18 » pát 2. bře 2012, 18:38

jak je to stou manipulací?dělám abe chce rozdělat pistoli,malorážku a brokovnici?a přesně popsat co nač je?

AEndy

Příspěvek#19 » sob 3. bře 2012, 06:29

Přesně tak, rozborka většinou CZ75, vytažení zásobníčku a závěru z malorážky a "rozpůlení" dvojky. Po předvedení je to primitivnost i pro člověka, kterej to nikdy v ruce neměl (tím myslím sebe :-) )
Hlavně bacha, aby hlavně stále mířily do "bezpečnýho prostoru", nesahat na spoušť a před rozebíráním zkontrolovat prázdnost komor. Je to pěkně popsaný v sekci zborní průkaz/manipulace se zbraněmi.

kasrman

Příspěvek#20 » sob 3. bře 2012, 18:35

dík.tak to by mělo být v pohodě.cz75 rozborku a sborku i malorážku a brokovnici znám už nazpamět.tak snad to nezblbnu

kasrman

Příspěvek#21 » pon 5. bře 2012, 19:45

jen tak mimochodem.je tady někdo ,kdo spadá pod ždár?dá se podat nákupka zároven s vydáním zp?akceptujou to?dík

AEndy

Příspěvek#22 » úte 6. bře 2012, 08:38

Jistě to nevím, ale myslím že by to mělo jít. Vždyť i tady na ZK doporučujou, ať se s policií dohodneme rovnou o zapsání "Oprávněn nosit zbraň kategorie: B" a to tam píšou s podáním prvního nákupního povolení. Já to tak tedy každopádně tak hodlám udělat, připadali mi tady v Pelhřimově vcelku vstřícní.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#23 » úte 6. bře 2012, 11:08

Měli by, ušetří si tím sami práci. Ale zákon jim žádnou povinnost neukládá.

kasrman

Příspěvek#24 » úte 6. bře 2012, 18:09

tak jdu zejtra nato.sem s toho nějakej na měko.

kasrman

Příspěvek#25 » čtv 8. bře 2012, 17:47

TAK SEM DĚLAL 7.3. zp a nenapsal sem test.o 1b.a to sem se každejden poctivě učil.moc sem nad tím uvažoval.a opravil sem to,co bylo dobře.nejradši bych si nafackoval.jinak je doma píšu pořád na 100%.asi sem zazmatkoval.ale dost mě to štve

Patrik
moderátor

Příspěvek#26 » čtv 8. bře 2012, 20:21

Patrik píše:Jedna z prvních rad od komisaře byla - první odpověď která vás napadne bývá ta správná (pokud jste se učili), jakmile začnete moc přemýšlet co a jak, tak se do to člověk zamotá a znejistí.

:oops:

kasrman

Příspěvek#27 » čtv 8. bře 2012, 21:19

přesně tak.ted si pořád připadám jak meněcenej debil

Vsw

Příspěvek#28 » čtv 8. bře 2012, 22:43

Stane se, smutne jsou ty 3 mesice cekani nez to jde znovu. A nic si z toho nedelej, priste udelas.

AEndy

Příspěvek#29 » pát 9. bře 2012, 11:22

Chjo, toho se bojim taky, zbytečný koniny...no ve středu uvidíme.
Jaká jinak byla účast a úspěšnost?

kasrman

Příspěvek#30 » pát 9. bře 2012, 19:41

bylo nás kolem 20.pár jich nepřišlo.1 něco při psaní zblbnul a poslaly ho dom.semnou byla většina cečkařu.test nenapsalo asi 6.já byl ale jedinej,kterýmu to uteklo o 1 blbej bod.jel sem hned dom.takže nevím jak to dopadlo na konec.dostal sem přihlášku na příšte a jel sem.tkže nejspíš po 7.červnu mužu teprve podat přihlášku

Zpět na