Přihláška ke zkoušce odborné způsobilosti na zbrojní průkaz
- Kečup
Příspěvek#3 » úte 9. čer 2020, 13:23

Navíc ti poradí co a jak a na co se připravit.
Zbytek zde : https://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz/testove-otazky
Pak už je to na tobě ........... Ale doporučuju Kurz
- Kečup
Příspěvek#7 » úte 9. čer 2020, 13:55
Bushman1 píše:Ok díky mockurz už mám zařízenej a otázky se učim ze zbraněkvalitně...
Tam kde pravděpodobně budeš dělat kurz, budeš i mít zkušky na ZP - tedy si myslím a Ty kluci už vědí na co připravit ikdyž znám i kurzy kde jim de spíš o prachy než aby něco naučily

- Brasi
Příspěvek#13 » čtv 18. čer 2020, 21:42
Zeptám se ještě k tématu blbě. Žil jsem v tom, že termíny zkoušek atd. jsou zveřejňovány dle krajů na internetu. Už cca 2 týdny sleduji stránku, ale žádné termíny nejsou. Mám se jít přihlásit na policii nebo prostě dodělávají zkoušky lidé co kvůli koroně nemohli a žádné nové termíny zatím nejsou :/ .
- Arc
Příspěvek#14 » čtv 18. čer 2020, 21:55
Ono to funguje tak, že podáš prihlášku na polícii a oni ti termín pridelia. Respektíve môžu ti dať na výber z viacerých termínov, ale je to na nich, na výber ti môžu ale nemusia dať. Možno potrebujú najskôr nechať tých čo si to "objednali" skôr, ale to už si vyrieši polícia, tebe proste dajú termín a nemusíš nič viac riešiť. Na nete niektoré kraje zverejňujú termíny, ale je to ochota príslušného OSZBM, nič také robiť nemusia. V každom prípade čakať s prihláškou nemá zmysel :)
- expres
Příspěvek#15 » čtv 18. čer 2020, 22:53
Spis bych to uspisil. Cim driv podas a cim driv (zas to neuspechat moc) pujdes na zkousku tim lip. Chcte to vsak mit testy na E opravdu zvladnuty. Testy ti nemaji jit pod 98+% co zkousis. No a radeji bych spechal a neodaloval mesice. Radej poradne zaber, kazdy den uceni testu. Doporucim appku do mobilu. Prostoje kdekoli a mobil v ruce. Test rychlej se da fouknout i do 2min na mobilu 
Duvody spechat? Zmmena v legislative a zprisnovani EU co muze prijit. Cim driv hotovo, tim driv nakupko a sance nakoupit jeste neco zajimaveho.
U nas jsem podal s kolkem a dali vybrat kam kdy chci jit. Je dobry si i vybrat kdyz to de strelnici s dobrou casovou dostupnosti. Ja s tim valcil nechtene a chodil trenovat nucene jinam.
Hodne stesti a hlavne drtit testy + manipulace.
Dost se mi vyplatilo opravdu trenovat postup manipulace na sucho. Fakt k tomu staci misto zbrane cokoli a rikat si povely od komisare v 1000x postupech.

Duvody spechat? Zmmena v legislative a zprisnovani EU co muze prijit. Cim driv hotovo, tim driv nakupko a sance nakoupit jeste neco zajimaveho.
U nas jsem podal s kolkem a dali vybrat kam kdy chci jit. Je dobry si i vybrat kdyz to de strelnici s dobrou casovou dostupnosti. Ja s tim valcil nechtene a chodil trenovat nucene jinam.
Hodne stesti a hlavne drtit testy + manipulace.
Dost se mi vyplatilo opravdu trenovat postup manipulace na sucho. Fakt k tomu staci misto zbrane cokoli a rikat si povely od komisare v 1000x postupech.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí