Přihláška ke zkoušce odborné způsobilosti na zbrojní průkaz

Bushman1

Příspěvek#1 » úte 9. čer 2020, 13:17

Zdravim, chtěl bych se zeptat zda mi na policii přihlášku ke zkoušce na zp dají, anebo ji musim přinést.

Sud

Příspěvek#2 » úte 9. čer 2020, 13:22

Přines si svojí vyplněnou, ať zbytečně nezdržuješ vyplňováním formuláře u okýnka. Nemusí to být barevně a tiskárnu snad doma/v práci/ve škole máš.

Kečup

Příspěvek#3 » úte 9. čer 2020, 13:23

;) Zajdi tam, vyzvedni si přihlášku a vyplň - je pravda že přihlášku si můžeš stáhnout z netu ale když tam zajdeš dostaneš přesné informace co a jak když se tam zeptáš.
Navíc ti poradí co a jak a na co se připravit.
Zbytek zde : https://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz/testove-otazky

Pak už je to na tobě ........... Ale doporučuju Kurz

kolp

Příspěvek#4 » úte 9. čer 2020, 13:26

Moje zkušenost z Plzně - paní si ode mně vzala občanku a zeptala se na skupiny, ktere budu delat a vyplnila mi ji na pocitaci a vytiskla k podpisu :D

Bushman1

Příspěvek#5 » úte 9. čer 2020, 13:38

Ok díky moc :) kurz už mám zařízenej a otázky se učim ze zbraněkvalitně...

Arc

Příspěvek#6 » úte 9. čer 2020, 13:48

Ešte pre istotu - nezabudni si vziať aj kolok, za prihlášku sa myslím platí 100 Kč. A tiež už na prihlášku k skúške im musíš doniesť posudok od lekára. Držím palce :)

Kečup

Příspěvek#7 » úte 9. čer 2020, 13:55

Bushman1 píše:Ok díky moc :) kurz už mám zařízenej a otázky se učim ze zbraněkvalitně...

Tam kde pravděpodobně budeš dělat kurz, budeš i mít zkušky na ZP - tedy si myslím a Ty kluci už vědí na co připravit ikdyž znám i kurzy kde jim de spíš o prachy než aby něco naučily ;)

Patrlo

Příspěvek#8 » úte 9. čer 2020, 19:32

Zdravím, chci se zeptat, je pravda, že lékařské potvrzení už musím mít před podáním přihlášky na PČR? Děkuji

Sud

Příspěvek#9 » úte 9. čer 2020, 19:39

Ano

Arc

Příspěvek#10 » úte 9. čer 2020, 19:45

Jop, písal som to o 3 príspevky vyššie :P

Patrlo

Příspěvek#11 » úte 9. čer 2020, 19:46

Diky

Destructor

Příspěvek#12 » stř 10. čer 2020, 10:07

Jenom taková rada, u doktora si raději nech potvrdit všechny skupiny, i když je neplánuješ dělat.
Možná že se pak tady ještě před odevzdání ždádosti zeptáš jestli ti stačí třaba jen E (a místní tě přesvědčej že je to blbost) a pak bys mohl mít problém :)

Brasi

Příspěvek#13 » čtv 18. čer 2020, 21:42

Zeptám se ještě k tématu blbě. Žil jsem v tom, že termíny zkoušek atd. jsou zveřejňovány dle krajů na internetu. Už cca 2 týdny sleduji stránku, ale žádné termíny nejsou. Mám se jít přihlásit na policii nebo prostě dodělávají zkoušky lidé co kvůli koroně nemohli a žádné nové termíny zatím nejsou :/ .

Arc

Příspěvek#14 » čtv 18. čer 2020, 21:55

Ono to funguje tak, že podáš prihlášku na polícii a oni ti termín pridelia. Respektíve môžu ti dať na výber z viacerých termínov, ale je to na nich, na výber ti môžu ale nemusia dať. Možno potrebujú najskôr nechať tých čo si to "objednali" skôr, ale to už si vyrieši polícia, tebe proste dajú termín a nemusíš nič viac riešiť. Na nete niektoré kraje zverejňujú termíny, ale je to ochota príslušného OSZBM, nič také robiť nemusia. V každom prípade čakať s prihláškou nemá zmysel :)

expres

Příspěvek#15 » čtv 18. čer 2020, 22:53

Spis bych to uspisil. Cim driv podas a cim driv (zas to neuspechat moc) pujdes na zkousku tim lip. Chcte to vsak mit testy na E opravdu zvladnuty. Testy ti nemaji jit pod 98+% co zkousis. No a radeji bych spechal a neodaloval mesice. Radej poradne zaber, kazdy den uceni testu. Doporucim appku do mobilu. Prostoje kdekoli a mobil v ruce. Test rychlej se da fouknout i do 2min na mobilu :)
Duvody spechat? Zmmena v legislative a zprisnovani EU co muze prijit. Cim driv hotovo, tim driv nakupko a sance nakoupit jeste neco zajimaveho.
U nas jsem podal s kolkem a dali vybrat kam kdy chci jit. Je dobry si i vybrat kdyz to de strelnici s dobrou casovou dostupnosti. Ja s tim valcil nechtene a chodil trenovat nucene jinam.
Hodne stesti a hlavne drtit testy + manipulace.
Dost se mi vyplatilo opravdu trenovat postup manipulace na sucho. Fakt k tomu staci misto zbrane cokoli a rikat si povely od komisare v 1000x postupech.

Zpět na