Zapůjčení revolveru

AEndy

Příspěvek#1 » ned 15. dub 2012, 10:16

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli je možné si půjčit cizí zbraň. Kamarád mi nabídl na půjčení revolver, že se mu stejně tenhle kus jen plete v trezoru. Jde mi o to, jestli nenastane problém třeba po příchodu na střelnici, nebo nedejbože při kontole policií - přece jen techničák bude na jiný jméno než na mě. Chci si s tím zastřílet, ale kupovat to kvuli tomu nechci. Musim si na to nechat vydat zvlášť průkaz zbraně na mý jméno? Když není moje? Kde řádově o 14dní - měsíc.

sided
moderátor

Příspěvek#2 » ned 15. dub 2012, 10:34

Řeší se to i tady, asi po pátý. Šmudlo hledej.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » ned 15. dub 2012, 11:23

Je to tady dokonce připíchnuté: viewtopic.php?f=57&t=1140

smety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » ned 15. dub 2012, 12:14

možná by nebylo špatné dát to do FAQ

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » ned 15. dub 2012, 12:26

Jo, vím :oops:
Plánů spousta, času málo.

AEndy

Příspěvek#6 » ned 15. dub 2012, 18:40

OK, díky. Tohle fórum jsem otevřel, ale na začátku se řeší úplně něco jinýho - zapůjčování zbraně lidem bez ZP - tak jsem to dál nečetl.
Takže dá se říct, že když mám nákupní povolení na krátkou, tak si ho s průkazem zbraně můžu na střelnici půjčit.

E-Ryc

Příspěvek#7 » ned 15. dub 2012, 19:07

?? V ramci strelnice pujci bez nakupka a mimo strelnici pokud vim nepujcuji...

Carloss

Příspěvek#8 » ned 15. dub 2012, 19:17

AEndy píše:OK, díky. Tohle fórum jsem otevřel, ale na začátku se řeší úplně něco jinýho - zapůjčování zbraně lidem bez ZP - tak jsem to dál nečetl.
Takže dá se říct, že když mám nákupní povolení na krátkou, tak si ho s průkazem zbraně můžu na střelnici půjčit.

Promiň.. koukám, že sis těch diskusí moc nenašel, viď...

AEndy

Příspěvek#9 » pon 16. dub 2012, 06:30

Ach jo, tak tak koukám, tak jste všichni milí. Sebestředně machrujete (alespoň většina) a namísto jednoduché krátké odpovědi sáhodlouze odkazujete na staré diskuse. Co když člověk nemá čas se v tom binci starejch diskusí prohrabávat? Když do nějaký člověk zbloudí, bejvaj tam zas jen namachrovanosti a odkazy na ještě starší diskuse.
Když se člověk, kterej něčemu nerozumí, nesmí na fóru přímo zeptat přímo na jeho problém a je neustále odkazován, ať si to vyčte kdesi uprostřed jinýho fóra (který s jeho problémem vůbec nesouvisí) je pro něj takový fórum, přátelé, k hovnu. Tudíš spánembohem a jen tak dál.

Vsw

Příspěvek#10 » pon 16. dub 2012, 06:51

Zatimco vsichni ostatni tady sedi a cekaji, az se nejaky guru co se mu nechce procitat diskuze objevi a zepta, aby mohli oni za nej prohrabat vlakna a vytahnout mu informaci kterou potrebuje. A tak porad dokolecka dokola, taky co by mel clovek v zivote delat jineho, ze.

Carloss

Příspěvek#11 » pon 16. dub 2012, 07:53

Strejda vyhledávač je dostatečně rychlý a prvních několik jeho odkazů přímo odkazuje na tyto diskuse. "Nemám čas" je pouhá výmluva (i když nevím na co, když něco najít nezabere víc času, než sáhodlouze diskutovat o tom, kolik andělů se vejde na špičku jehly, nebo jak protáhnout velblouda uchem jehly). Já jsem měl na mysli jiné forum, tak jsem sem nechtěl dávat link někam jinam. nemluvě o tom, že zakládání témat na již mnohokráte diskutované mi přijde jako.. není to někde v pravidlech?

AEndy

Příspěvek#12 » pon 16. dub 2012, 08:40

Všem se velice omlouvám za založení nového téma. Již to nikdy neudělám, slibuji. Též se omlouvám, jestli jsem nějakého guru nutil odpovídat na mojí hloupou otázku. Můj dojem je, že nenutil, tudíš nikdo nemusel odpovídat, ale i tak se omlouvám.

sided
moderátor

Příspěvek#13 » pon 16. dub 2012, 08:47

Kdyby sis místo těch pindů radši přečet zákon a nebo aspon odkazy které ti sem kluci dali. Zabralo by to tak 1/10 času :roll:

Co to radši zamknout?

Zpět na