Zapůjčení revolveru
- AEndy
Příspěvek#1 » ned 15. dub 2012, 10:16
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli je možné si půjčit cizí zbraň. Kamarád mi nabídl na půjčení revolver, že se mu stejně tenhle kus jen plete v trezoru. Jde mi o to, jestli nenastane problém třeba po příchodu na střelnici, nebo nedejbože při kontole policií - přece jen techničák bude na jiný jméno než na mě. Chci si s tím zastřílet, ale kupovat to kvuli tomu nechci. Musim si na to nechat vydat zvlášť průkaz zbraně na mý jméno? Když není moje? Kde řádově o 14dní - měsíc.
chtěl jsem se zeptat, jestli je možné si půjčit cizí zbraň. Kamarád mi nabídl na půjčení revolver, že se mu stejně tenhle kus jen plete v trezoru. Jde mi o to, jestli nenastane problém třeba po příchodu na střelnici, nebo nedejbože při kontole policií - přece jen techničák bude na jiný jméno než na mě. Chci si s tím zastřílet, ale kupovat to kvuli tomu nechci. Musim si na to nechat vydat zvlášť průkaz zbraně na mý jméno? Když není moje? Kde řádově o 14dní - měsíc.
- MarK
Příspěvek#3 » ned 15. dub 2012, 11:23
Je to tady dokonce připíchnuté: viewtopic.php?f=57&t=1140
- AEndy
- Carloss
Příspěvek#8 » ned 15. dub 2012, 19:17
AEndy píše:OK, díky. Tohle fórum jsem otevřel, ale na začátku se řeší úplně něco jinýho - zapůjčování zbraně lidem bez ZP - tak jsem to dál nečetl.
Takže dá se říct, že když mám nákupní povolení na krátkou, tak si ho s průkazem zbraně můžu na střelnici půjčit.
Promiň.. koukám, že sis těch diskusí moc nenašel, viď...
- AEndy
Příspěvek#9 » pon 16. dub 2012, 06:30
Ach jo, tak tak koukám, tak jste všichni milí. Sebestředně machrujete (alespoň většina) a namísto jednoduché krátké odpovědi sáhodlouze odkazujete na staré diskuse. Co když člověk nemá čas se v tom binci starejch diskusí prohrabávat? Když do nějaký člověk zbloudí, bejvaj tam zas jen namachrovanosti a odkazy na ještě starší diskuse.
Když se člověk, kterej něčemu nerozumí, nesmí na fóru přímo zeptat přímo na jeho problém a je neustále odkazován, ať si to vyčte kdesi uprostřed jinýho fóra (který s jeho problémem vůbec nesouvisí) je pro něj takový fórum, přátelé, k hovnu. Tudíš spánembohem a jen tak dál.
Když se člověk, kterej něčemu nerozumí, nesmí na fóru přímo zeptat přímo na jeho problém a je neustále odkazován, ať si to vyčte kdesi uprostřed jinýho fóra (který s jeho problémem vůbec nesouvisí) je pro něj takový fórum, přátelé, k hovnu. Tudíš spánembohem a jen tak dál.
- Vsw
Příspěvek#10 » pon 16. dub 2012, 06:51
Zatimco vsichni ostatni tady sedi a cekaji, az se nejaky guru co se mu nechce procitat diskuze objevi a zepta, aby mohli oni za nej prohrabat vlakna a vytahnout mu informaci kterou potrebuje. A tak porad dokolecka dokola, taky co by mel clovek v zivote delat jineho, ze.
- Carloss
Příspěvek#11 » pon 16. dub 2012, 07:53
Strejda vyhledávač je dostatečně rychlý a prvních několik jeho odkazů přímo odkazuje na tyto diskuse. "Nemám čas" je pouhá výmluva (i když nevím na co, když něco najít nezabere víc času, než sáhodlouze diskutovat o tom, kolik andělů se vejde na špičku jehly, nebo jak protáhnout velblouda uchem jehly). Já jsem měl na mysli jiné forum, tak jsem sem nechtěl dávat link někam jinam. nemluvě o tom, že zakládání témat na již mnohokráte diskutované mi přijde jako.. není to někde v pravidlech?
- AEndy
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX