Návštěvní (děkovací) kniha
Připomínky k hlavní části serveru
-
Widowmaker - Příspěvky: 4
- Widowmaker
Příspěvek#212 » stř 6. úno 2013, 17:54
Zdravím tvůrce tohoto webu a velmi jim tímto děkuji za perfektní a ucelený přehled všeho, co je nezbytné pro získání ZP. S vaší pomocí to byla hračka.
Doufám, že vám vydrží chuť se o stránky starat a jako poděkování posílám drobnou motivaci.
PS: Omlouvám se za spamování vlákna o Androidu..

Doufám, že vám vydrží chuť se o stránky starat a jako poděkování posílám drobnou motivaci.
PS: Omlouvám se za spamování vlákna o Androidu..

- fejfarz
Příspěvek#213 » stř 13. úno 2013, 20:14
Velice děkuji tvůrci tohoto webu díky němu a aplikaci jsem dneska ve Velvarech zkoušku zvládnul.Je to super , že nějaký takový web existuje. Ze 14- cti nás udělalo zkoušku 8 . Super jsem moc rád , že jsem se dneškem zařadil mezi oficiální střelce. Ještě jedno moc děkuji tomuto webu.
- fejfarz
- Hilly
Příspěvek#216 » ned 24. úno 2013, 19:48
Zdarec hoši,
musím poděkovat tomuto WEBU. Dne 22.2.2013 jsem měl zkoušky na zbrojní průkaz. Všechno proběhlo 100%. Jelikož jsem si šel žádat o rozšíření zbrojáku, tak praktická část u mě byla jasná a nic mě nezaskočilo, ale naučení otázek a zopakování zákona bylo opět po třech letech účinné. Pokračujte i nadále s tímto webem, jelikož spousty začátečníkům dokáže pomoci.
DÍKY ŽE SE SNAŽÍTE O TUTO NÁMAHU .....
musím poděkovat tomuto WEBU. Dne 22.2.2013 jsem měl zkoušky na zbrojní průkaz. Všechno proběhlo 100%. Jelikož jsem si šel žádat o rozšíření zbrojáku, tak praktická část u mě byla jasná a nic mě nezaskočilo, ale naučení otázek a zopakování zákona bylo opět po třech letech účinné. Pokračujte i nadále s tímto webem, jelikož spousty začátečníkům dokáže pomoci.
DÍKY ŽE SE SNAŽÍTE O TUTO NÁMAHU .....
- fixfokus
- buki
Příspěvek#220 » stř 3. dub 2013, 15:56
Zdravím vespolek,
tak jsem dnes úspěšně absolvoval zkoušku na ZP v Kostelci nad Č/L. Jen díky těmto stránkám byla zkouška v pohodě a na celý počet. Komisař byl přísný na zacházení se zbraní(rozborka ze všech tří), ale jinak velice férový. Žádné záludnosti.
Hlavně hluboké díky a poklonu lidem, kteří zpravují tento web. Kdo se podle toho ale opravdu pořádně připraví, nemůže mít problémy.
Ještě jednou dík pánové.
tak jsem dnes úspěšně absolvoval zkoušku na ZP v Kostelci nad Č/L. Jen díky těmto stránkám byla zkouška v pohodě a na celý počet. Komisař byl přísný na zacházení se zbraní(rozborka ze všech tří), ale jinak velice férový. Žádné záludnosti.
Hlavně hluboké díky a poklonu lidem, kteří zpravují tento web. Kdo se podle toho ale opravdu pořádně připraví, nemůže mít problémy.
Ještě jednou dík pánové.
- Jan Jeni
Příspěvek#221 » čtv 23. kvě 2013, 20:02
Dnes jsem složil zkoušku odborné způsobilosti na 100procent !!Bylo to v Brně v AWIVU a touto cestou bych chtěl poděkovat tvůrcům těchto stránek za perfektní web který pomáhá a je lepší než biflovat nějaké knížky !Ještě jednou velkej dík Vám a Artyfexovi který přispěl též velkou měrou k mému uspěchu všem ho doporučuji !!!!!!

- slow_fox
Příspěvek#222 » stř 12. čer 2013, 17:39
Zdravím! Přidávám se s poděkováním. Vaše stránky jsou super, našla jsem tady všechno, co bylo potřeba od testových otázek až po odpovědi na všechny blbosti, co mě během učení napadly. Takže zkouška za plný počet bodů a všechno ostatní bez problému. Teď už si jen ty dva měsíce počkat
Díky;-)

- Artifex
Příspěvek#224 » sob 22. čer 2013, 21:44
Jan Jeni píše:Dnes jsem složil zkoušku odborné způsobilosti na 100procent !!Bylo to v Brně v AWIVU a touto cestou bych chtěl poděkovat tvůrcům těchto stránek za perfektní web který pomáhá a je lepší než biflovat nějaké knížky !Ještě jednou velkej dík Vám a Artyfexovi který přispěl též velkou měrou k mému uspěchu všem ho doporučuji !!!!!!![]()
Díky, očividně mé metody zabírají

- slow_fox
Příspěvek#225 » pon 24. čer 2013, 20:10
Patrik píše:Já jsem si tu knížku koupil taky a studoval jsem ji když jsem zrovna nemohl sedět u pc, např. v čekárně u doktora aj.
Já jsem si knížku taky koupila, četla ji v autobuse a vedle mě celou cestu prázdný místo. A ty divný pohledy, minimálně jako bych měla tu pistoli v ruce a nejen vyfocenou na deskách té knihy

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí