22.09.2013 - Závod LOS: MČR + otevřený závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » čtv 22. srp 2013, 09:29

komentáře k závodu

22.09.2013
Opařany

MČR + otevřený závod

http://los.zbranekvalitne.cz/zavod-260

ham

Příspěvek#2 » úte 17. zář 2013, 10:50

Jedete někdo autem z Brna? Bydlím v centru, ale není problém se někam dopravit.

Joe

Příspěvek#3 » úte 17. zář 2013, 11:19

Já se tam chystám.

lekar.t

Příspěvek#4 » úte 17. zář 2013, 19:53

Je znám minimální počet ran?
Prosím o doplnění.

MichalAdam

Příspěvek#5 » úte 17. zář 2013, 20:42

Asi bych vycházel z toho, že je možné max.6papírových terčů na situaci,
takže 8x12 což je 96.myslím, že 100-150ks bude stačit.raději více než méně :lol:

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#6 » úte 17. zář 2013, 21:23

Jen doplnim - jelikoz bude tajna mimo MCR, je mozne, ze na ni budou nejake skodice.
A zaroven ne vsechny situace budou na plny pocet ran.
Kdo bude trefovat, tomu 100ks bude stacit.

lekar.t

Příspěvek#7 » stř 18. zář 2013, 08:50

Děkuji za doplnění.

Ptak

Příspěvek#8 » ned 22. zář 2013, 21:15

Ahoj organizátoři,
Díky za zajímavý závod. Mám jen připomínku k výsledkům. Řekl bych, že do výsledků MČR jste započetli omylem i tajnou jedničku a to je asi špatně. Zajímavé je, že v otevřeném závodě to máte dobře tj bez jedničky. Krom toho jsem si u sebe nenašel bábu, kterou jsem dal tuším na šesté stage.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#9 » ned 22. zář 2013, 21:24

Ach jo :-( Ten stres... Mas pravdu... Ja rozdelil tabulku, umazal to az pak... A jen v jedny.
V Pi, Re a MRe to vliv na medajle nema.
V MPi to prohazuje poradi na 2. a 3. miste.

Misery

Příspěvek#10 » ned 22. zář 2013, 21:32

Ahoj, moc se mi to líbilo, super nápady na všech stagích, dokonce i počasí jste nezapomněli objednat příjemný :clap:
Jenom škoda, že se nevyhlásily ženy, bylo nás tam docela dost, jenom ve velký pistoli 9 bab, to je víc jak 10% z celkovýho počtu závodníků :cry: Tak snad příště ;)

Každopádně díky, bylo to super! :-D

Ptak

Příspěvek#11 » ned 22. zář 2013, 21:35

2CMK přesně tak :-)

Odesláno z mého SGP311 pomocí Tapatalk 4

amoníci

Příspěvek#12 » pon 23. zář 2013, 08:38

Ahoj,
za mě také velký dík organizátorům, pořadatelům atp. za včerejší závod. Bylo to super (ač mé výsledky nestojí za moc), skvěle jsem se pobavil a nová zkušenost s "jedoucím" terčem a tajnou situací (kdo tam schoval ten terč napravo za zástěnu s bábou?!??! :lol: ) stála za to. Osobně bych bral tajné situace častěji, ale dokážu si představit, co by to vyvolalo. ;)
Jediné co mě mrzelo, že jsem musel odjet před závěrečným vyhlášením výsledků, ale s tím se nedalo nic dělat.

Skvělý nápad byli i popři (ps. kdo to vyhrál?)

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#13 » pon 23. zář 2013, 10:19

Díky moc všem, kdo stavěl (postaveno v sobotu 10:00 - 15:30). Obzvláště tajná dala zabrat. A na to, že to byla Ondrova první situace a rovnou si vzal na triko tajnou, tak až na jednu drobnost byla postavená fakt dobře.
Díky moc všem, kdo zapisoval, pískal, lepil...Pár věcí se objevilo, všechny se povedlo operativně vyřešit.
Díky moc všem, kdo střílel (a platil)... Vzhledem k cenám byl ten závod silně prodělečný, i když ta dotace od LEXu už bude oproti starším MČR asi poloviční.
A díky sponzorům - Alfa Tactical, Tiger (MASPEX Czech s.r.o.)., Beareka, MujGlock.
Celková hodnota rozdaných cen (bez medajlí a Pohárů) = 30.000 Kč.
Vzhledem k tomu, že vyhlašování mi prostě nejde a neumím to podat "zajímavě" a ke konci už volání lidí pro ceny připomíná spíš stav: "pojďte si někdo prosím něco vzít", tak svému nástupci doporučím spíše méně počtem ale hodnotnějších cen a jednu větší na závěrečnou LOSovačku.

Poppery vyhrál Michal Adam časem 5.59s (pro jistotu dodávám - tasení ze skrytého nošení, náboj v komoře, 1 povinné přebití mezi 1. a poslední ránou, 10 popperů).
Jako cenu si odnesl CZ61s Skorpion (teda neodnesl - až bude mít nákupku).

PaF

Příspěvek#14 » pon 23. zář 2013, 10:53

Ja bych se primlouval, a vezmu si to klidne i na starost, aby na pristim M CR znela hymna a visela ceska vlajka. Nejsem sice moc velky bustar (uziju si toho dost v praci), ale prubeh M CR by asi mel byt o něco dustojnejsi nez bezny závod.

Ale asi by mel byt ceremoniar mimo realizacni tym, který uz tak nestiha.

Taky vyhlaseni by se mel pripravit dopředu, do nej pak uz jen dosadit jmena vitezu. Zkusim něco namyslet do priste :) Chaos by se třeba zmirnil, kdyby byly ceny urceny k mistu, necht si to potom vitezove vycenzuji, jak chteji.

Pro otevreny závod by mely stacit medajle bez cen (proste moznost si zastřílet na nejvetsim zavodu sezony, prestoze LOSu bezne moc nedam).

Nejvetsi pohar by nemusel byt za jinak nehodnocenou tajnou a největší cena za vlozeny závod (Adisovi skorpa ovšem preju :) ).

Losovana cena pro všechny, kdo zustanou, je dobry napad. Na jinych závodech se osvedcuje a ta kosa nebo skorpik ani tolik nestoji :lol: .

Tak jsem si formuloval problém, nachystam tedy pro LEXi predstavenstvo (mimochodem LEX nikdo letos ANI NEZMINIL) a radu LOSu.

Tohle všechno jsou ovšem jen formality, závod se vydaril, realizacni tym zasluhuje pochvalu. A prestrilel jsem Gastlyho, coz je nad všechny medaile :mrgreen:

Ptak

Příspěvek#15 » pon 23. zář 2013, 11:54

Jindro Mařáku SZ :)

Zpět na