Požadavky a návrhy k webstránkám - diskuse

Připomínky k hlavní části serveru
MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#46 » sob 9. kvě 2009, 21:27

Tak můžu to zpomalit...
Ten šedý je barevně dělaný tak, aby zapadl na GunLEX :mrgreen:

Kurt

Příspěvek#47 » sob 9. kvě 2009, 22:07

Jo, šedivej je lepší, blikačka to je slušná - nic pro epileptiky. Ale napoprvý to není špatný. :)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#48 » ned 10. kvě 2009, 12:47

Tak znova :)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

(Zkouška na různých podkladech (klik mění náhodně barvu pozadí - to je teprva něco pro epileptiky :twisted: ))

Kurt

Příspěvek#49 » ned 10. kvě 2009, 13:18

4 a 6 se mi líbí, tu Zkoušku nevidím, bo tam jsou linky na localshost.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#50 » ned 10. kvě 2009, 13:47

Chybička se vloudila, tak teď už to funguje ;)

admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#51 » ned 10. kvě 2009, 14:40

Ty s tim localhostem docela bojujes :D

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#52 » ned 10. kvě 2009, 16:02

Furt lepší zkoušet to na localhostu než to podělat rovnou online, jako jedna nejmenovaná firma :roll: :twisted:
Abych to vysvětlil (alespoň těm kdo ví o čem je řeč), v případě fóra to má svůj jednoduchý důvod v ne zrovna jednoduchém a přímočarém systému zakomponování do designu zbytku stránek. V případě webu je důvodem hlavně mod_rewrite, kterej pak následně vyžaduje používat úplné linkování, protože relativní je celkem nepoužitelné. No a když někde v nacachované verzi zůstane localhost, je problém. Ještě popřemýšlím že bych to předělal na linkování od rootu serveru, které mám ale jiné na lokále a jiné online. A vypínat po každé úpravě apache a zkoušet celý web..... no zbytečně časově náročné, dělám to jen někdy. V případě testovací ministránky na otestování buttonků jsem se na to z výšky vys....... Jinak jsem ale samozřejmě rád za hlášení, když něco nefunguje, jen popisuju co k tomu vede a že se to stát může - daň za hezčí design i hezčí adresy.

Přidal jsem mapku i ke každé střelnici/obchodu - ukázka.

admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#53 » ned 10. kvě 2009, 17:00

Neber to zle, jen me to pobavilo - localhost je hrozna svine :lol:

jomekabi

Příspěvek#54 » ned 10. kvě 2009, 18:52

MarKu, jsi uplne uzasnej! Jeste kdybys vymazal z meho komentare tu posledni vetu o zimnim obdobi 08-09, byl bych blahem bez sebe. :D

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#55 » ned 10. kvě 2009, 19:48

A to jako proč?

jomekabi

Příspěvek#56 » ned 10. kvě 2009, 23:40

To jako proc co?

Jestli myslis, proc bys to mel vymazat, tak proto, protoze to je out of date informace. Vymazal bych to sam, ale nevidim moznost k uprave komentaru.

Nebo proc bych byl blahem bez sebe? Protoze to je out of date informace a trapi me, ze to nemuzu vymazat. No dobre, spanek kvuli tomu neztracim a to blaho je take trochu prehnane vyjadreni, ale i tak by to potesilo muj smysl pro poradek. :D

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#57 » pon 11. kvě 2009, 00:40

Out of date informace tam klidně být může, když to není špatná informace. A taková se dá snadno napravit dalším komentářem ;)
Těžko tam může být možnost upravovat komentáře, když pro jejich napsání není třeba být zalogován.

jomekabi

Příspěvek#58 » pon 11. kvě 2009, 01:33

To je pravda. Ale psat dalsi komentar kvuli oprave predesleho komentare se mi zda zbytecne, kdyz jde jen o napravu jedne vety. Tak at to tam klidne je, lide si to preberou. ;)

Min

Příspěvek#59 » pon 15. čer 2009, 12:16

Ahoj,
zajímalo by mne zda se někde na netu dá najít ěejaká "galerie" pistolí nehledě na výrobce ... chtěl bych se po něčem podívat a nevím kde hledat.... dík za rady

selag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#60 » pon 15. čer 2009, 12:37

Podívej se sem: www.world.guns.ru

Zpět na