Pistole na záchodě

Co jinam nepatří...
ladaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#16 » pát 13. lis 2015, 16:12

Na základě zkušenosti jedné osoby z okolí se vyvarujte zejména odložení někam za sebe (na okno apod), dřív nebo později zbraň zaručeně zapomenete (v daném případě nebyl nálezce vyloženě cizí, zato pacifista...). Naopak jako ideální, alespoň v případech čisté podlahy a normálních dveří, bude položení před sebe.

cipis

Příspěvek#17 » pát 13. lis 2015, 16:19

Před sebe je naprd, někteří z nás jsou už krapet starší a ona kapička, jedna, dvě, tři ... :D

ravo001

Příspěvek#18 » pát 13. lis 2015, 17:42

Nechat v pouzdře, v každým spolehlivým pouzdře by zbraň měla držet a nevypadávat. Pokud vypadává tak se zamyslet nad výměnou pouzdra....mohou vzniknout další nebezpečné situace i jindy (obecně jakýkoliv jiný pád nebo prudký pohyb...schody, běh, skok, seskok atd atd.).
A pak jen při sundávání kalhot dávat pozor a dělat to pomalu případně přidržet celý pouzdro, aby s sebou nešvihla tvrdě o kachle, když je pásek povolený. Při oblékání udělat inverzní pohyb :)

P.S. - jinak samozřejmě super téma, jako dlouho už ne...jsem zvědavej kdy někdo napíše zkušenost s nedobrovolným koupání zbraně v míse ;-)

Marcurba

Příspěvek#19 » pát 13. lis 2015, 19:08

Ravo-koupat se muze, dulezite je mit poradne namazano!:))

pajapety

Příspěvek#20 » pát 13. lis 2015, 19:22

@ravo: ono nejde ani o to, ze by zbran vypadla z pouzdra, ale spis o to, ze si rozepnes opasek, sednes si a pouzdro i se zbrani leti diky sve vaze dolu na kachle a pada do toho vseho bordelu, co na techto mystech byva. Stavalo se mi to hlavne u vnejsich pouzder. Vnitrni hybrid drzi na kalhotach celkem dobre i kdyz si uplne rozepnu opasek...

pajapety

Příspěvek#21 » pát 13. lis 2015, 19:23

Saaaakris, sorry za tu strasnou hrubku

janpolasek

Příspěvek#22 » pát 13. lis 2015, 19:27

Ja chodim rano nez du z domu a pak to do vecera vydrzim :-) nosim vnitrni pouzdro a zbran mne z nej nevypadava, navic pouzdro drzi sponou i na kalhotach, takze nepada ani pri povolenem pasku. Rozhodne zbran nikde nevyndavam

Lynx

Příspěvek#23 » pát 13. lis 2015, 19:28

Vzpomínám si na případy, kdy pašíci na veřejných záchodech stiskli kliku, aby z ní spadla pověšená kabelka, kterou následně vytáhli dírou pode dveřmi. Nejméně v jednom případě dokonce dírou pode dveřmi poškozené stáhli kalhoty. Takže i na to bacha.

marinakus

Příspěvek#24 » sob 14. lis 2015, 11:49

já jsem zvyklý, když už to musí být, držet pravou stranu kalhot za pouzdro s pistolí na opasku takže nic nikam letět nemůže a oblékat zase tak

Grasel

Příspěvek#25 » sob 14. lis 2015, 14:12

Jednou jsem četl příspěvek kolegy, kterému na oné místnosti vypadla z pozdra naštěknutá (tuším že CZ 70) a krásně tam napsal že ,, to ticho bylo ohlušující" :)
Jinak mě se tohle ještě nepovedlo, aby mi při sundání kalhot vypadla pistole... Na nošení střídám dvě pouzdra od Dasty, vnitřní a vnější - v tom vnitřním sedí díky natvarování tak, že se nemůže sama ,,vyklopit" a ve vnějším je přez kohout pásek zapínaný u těla na druk a z toho vypadnout nemůže zcela jistě. Takže tyto případy spíš vidím na špatně zvolené pouzdro k té které pistoli.
Ale teda pobaví to tohle číst, ne že ne :D

Blacky

Příspěvek#26 » sob 14. lis 2015, 17:21

Hmmm musim se priznat, ze se mi stalo, ze mi pri rozepnuti pasku vnejsi pouzdro vytahlo pasek z kalhot. Rychle sem po nem hmatnul a chytil ho. Ted uz ho drzim predem. :)

misch

Příspěvek#27 » ned 15. lis 2015, 20:43

misch píše:[quote="ladaj"]Na základě zkušenosti jedné osoby z okolí se vyvarujte zejména odložení někam za sebe (na okno apod), dřív nebo později zbraň zaručeně zapomenete (v daném případě nebyl nálezce vyloženě cizí, zato pacifista...). Naopak jako ideální, alespoň v případech čisté podlahy a normálních dveří, bude položení před sebe.

Ladaj: potvrzuju, stalo se mi to nedávno v práci. Odložil jsem si pistoli na kachličkový výstupek nad hajzlíkem, a krve by se ve mě nedořezal o 3 minuty později, kdy jsem si už mimo WC uvědomil že mám pod loktem nějak prázdno. Uff, naštěstí tam mezitím nikdo nešel. Pro mě obrovské ponaučení: nikdy zbraň neodkládat, protože roztržitost je svinstvo!

Jinak jen upřesnění: mám IWB Dastu, a drží výborně, nikdy mi z ní pistole nevyklouzla. Ale stahuje sebou celé kalhoty, a to je důvod proč jsem se naučil (a teď zase velice dobře
odnaučil) z ní zbraň vytahovat.
Odesláno z mobilu[/quote]

franta599

Příspěvek#28 » ned 15. lis 2015, 21:09

ani nechci počitat kolikrat jsem hledal zbran po baraku a nemohl ji najit :D v 70% připadu jsem ji mel prave na WC (bydlím sám takže jsem v tom trochu lajdák) nosim ji pořád krome doby co jsem v práci - to je v trezoru

Walt

Příspěvek#29 » ned 15. lis 2015, 22:27

naprsni ci postranni kapsa bundy a bagl
do kalhot ne, zatizi je a nestojim o to aby se latka dotykala podlahy

Carloss

Příspěvek#30 » ned 15. lis 2015, 22:52

Já nosím pouzdro s pádlem. Takže se sundání prakticky nevyhnu... Ale zase nevyndavám zbraň z pouzdra. Přecijen po oblečení kalhot je potřeba pouzdro s pistolí vždy řádně umístit... Kam s ním během úkonu taky dycky přemýšlím... Takže tu sbírám zkušenosti, nápady...

Zpět na