Heckler & Koch P30 / P30S / P30L / P30 LS

Glock a spol.
MakeaNui

Příspěvek#541 » sob 4. čer 2016, 06:06

MKabar:

S tím návlekem máš pravdu ... kroutí se :(

Smirky zkusím sehnat (kde nejlíp ?) Mířidla konkretně který typ ? LEM kit na 45 se dá sehnat ?

sided
moderátor

Příspěvek#542 » sob 4. čer 2016, 07:14

Smirky koupíš ve skateshopu.

Tom Λ

Příspěvek#543 » sob 4. čer 2016, 12:41

Postřehy u těch mých polepů - lepení drží dobře, už to není tak agresivní, místy odpadávají ty zrna, viditelné odlepení je jen na závěru (nejvíc namáhaná plocha, která je ve styku s kydexem) + v tom zůstává bordel, špína :D (viz foto). Struktura je o něco hrubší a ostřejší než ten grip na skateboard, ale vyhovuje mi to víc (předchozí co sem měl polep právě na skate se mi vydrolil o hodně rychleji, špinilo to ruce a bylo to moc jemné (ale jasný záleží na kvalitě, asi sem měl nějaký low-end). Struktura snad půjde vidět na fotkách.
1.JPG

2.JPG

3.JPG

fotky jak to vypadalo nové pár stran zpátky

a stiploš, se kterým ale ještě nejsem úplně spokojený
stip1.JPG

a ještě pro zajímavost, gumový polep co mám na kose, který ale nedoporučuju, je to lesklé a poměrně kluzké (viditelné porovnání to kolečko drsné je stejný typ jako je na pistolce)
kosagrip.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Branibor

Příspěvek#544 » sob 4. čer 2016, 17:25

Ještě bych se rád vrátil k těm úpravám u HK45C a je možné do této zbraně naistalovat HK USP Match trigger, kterej se sice musí trošku poupravit, aby pasoval, ale výsledek stojí prý za to. DA se sníží z 11 lb na pěkných 7lb a značně vylepší SA a to prý až na úroveň potuňené 1911. Takže jestli někdo budete někdy něco brát na hkparts.net, tak za 50 babek to je slušný. Nebo jestli je ten Match trigger sehnatelnej i tady u dovozce nebo na Slovensku, tak by to možná vyšlo líp.

MakeaNui

Příspěvek#545 » ned 5. čer 2016, 21:47

Tak potuněná spoušť na 45C by mě fest zajímala :)

Branibor

Příspěvek#546 » ned 5. čer 2016, 23:54

Takže jsem prošel zahraniční fóra a zjistil jsem, že není potřeba kupovat kompletní Hk USP match kit /odkaz/.

Důležíté pro zlepšení chodu spouště je výměna sportovní pružinky spouště /odkaz/, tento mini dílek /odkaz/, co se týče bicí pružiny z kitu, ta je třeba zkrátit na délku té co máte v pistoli. Další části z kitu jako je samotná spoušť, která nepasuje do compactu a záchyt kohoutu s kohoutem také nepasují do hk uspc ani do hk45c (sdílejí stejné vnitřnosti), nicméně spoušť, která je v základu s HK45c se dá navrtat a poté do ní nainstalovat doraz spouště, který má zrovna u hk45c i přípravu v rámu, kde se šroubek opře.

Doraz spouště:
Obrázek

Během týdne oslovím slováky z hermesu a bwarms a i ty blbce z walthertradingu, kteří nejsou schopni ani objednat náhradní zásobníky k pistoli, a uvidim na čem jsem a pokud se díly seženou, hodlám se do toho pustit (kromě navrtávání spouště, bez toho se zatím obejdu :D ).

Ideál bude asi kompletní rozborka, vyleštění pár dílů, výměna pár součástek, zkrácení té sportovní bicí pružiny a pak :mrgreen: snad to bude střílet.

Ještě odkaz na kompletní rozborku a sborku USP, jelikož hk45c má stejné vnitřnosti dá se z toho vycházet.
https://www.youtube.com/watch?v=pQJZo91oVdI rozborka
https://www.youtube.com/watch?v=jlxzSsa4B10 sborka

Odkaz na anglické fórum:
http://www.hkpro.com/forum/hk-handgun-t ... k45ct.html

MakeaNui

Příspěvek#547 » pon 6. čer 2016, 05:37

Díky za dokonalé info !!! :clap:

Redd

Příspěvek#548 » sob 11. čer 2016, 16:10

Zdravím,
jsem čerstvý majitel zbrojního průkazu a rozhoduju se, kterou zbraň pořídit. Do mého výběru se dostala mimo jiné i HK P30 L. Bohužel nevím o místě, kde by se dal v Praze a okolí vyzoušet, a ani osobně neznám nikoho, kdo by ho měl, tak se chci zeptat, jestli tu o něčem nevíte. Jsem přihlášen na celoroční zkoušení zbraní do střeleckého servisu, kde ji bohužel mají pouze k prodeji ale ne ke zkoušení.

KlokanXM

Příspěvek#549 » sob 11. čer 2016, 19:25

pokud netrváš na L ale stačí krátká, tak se ozvi.

Redd

Příspěvek#550 » ned 12. čer 2016, 08:41

Poslal jsem ti soukromou zprávu.

Mat

Příspěvek#551 » pon 13. čer 2016, 06:56

Mám dotaz. Kamarád mi nabídl možnost vyrobit malej kompík na P30 SD. Bohužel jsme nikde nenašli jaký je tam závit.
Odhadem dle měrky by to měl být 1/2x28" UNF levý. Ví to někdo přesně, sím. Předem děkuji

Tom Λ

Příspěvek#552 » pon 13. čer 2016, 11:25

měl by tam být M13.5 X 1LH kdyby toho bylo možno udělat víc, rozhodně bych pak poprosil o víc informací o kompíku

Mat

Příspěvek#553 » pon 13. čer 2016, 17:10

Tak jsem poptal závitník :-( kluci, zapomeňte. Odpověď z profi výroby je, "neumíme, zcela mimo běžnou řadu, leda jako speciál, ale tam min objednávka 20ks, cena by byla i tak astronomická".
Takže nic. Pokud by někdo měl možnost zapůjčení 1/2x28" UNF levý, zkusil bych to do duralu. Ta 13,5x1 je velmi podobná, dá se říct skoro totožná. Každopádně, na hlavni je krátký závit a dural velmi dobře drobné nepřesnosti skousne. Nápad byl, použít dural jako vložku do kompíku.
Na oplátku mohu zapůjčit strojní 1/2x28 UNF pravý (PPQ, AR 15 atd. ) Holt HK musí mít něco extra :-(

Pokud by někdo měl a byl ochoten zapůjčit "levý" prosím na email m.hlinak@seznam.cz.

P.V.

Příspěvek#554 » pon 13. čer 2016, 18:28

Tak jsem dnes šel osahávat do AllianCZe a osahal jsem tak, že jsem sáhnul pro kreditku... :oops:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

david33

Příspěvek#555 » pon 13. čer 2016, 18:59

:D Gratulace a zavist

Zpět na