Heckler & Koch P30 / P30S / P30L / P30 LS
Glock a spol.
- Tom Λ
Příspěvek#543 » sob 4. čer 2016, 12:41
Postřehy u těch mých polepů - lepení drží dobře, už to není tak agresivní, místy odpadávají ty zrna, viditelné odlepení je jen na závěru (nejvíc namáhaná plocha, která je ve styku s kydexem) + v tom zůstává bordel, špína
(viz foto). Struktura je o něco hrubší a ostřejší než ten grip na skateboard, ale vyhovuje mi to víc (předchozí co sem měl polep právě na skate se mi vydrolil o hodně rychleji, špinilo to ruce a bylo to moc jemné (ale jasný záleží na kvalitě, asi sem měl nějaký low-end). Struktura snad půjde vidět na fotkách.
fotky jak to vypadalo nové pár stran zpátky
a stiploš, se kterým ale ještě nejsem úplně spokojený
a ještě pro zajímavost, gumový polep co mám na kose, který ale nedoporučuju, je to lesklé a poměrně kluzké (viditelné porovnání to kolečko drsné je stejný typ jako je na pistolce)

1.JPG
2.JPG
3.JPG
fotky jak to vypadalo nové pár stran zpátky
a stiploš, se kterým ale ještě nejsem úplně spokojený
stip1.JPG
a ještě pro zajímavost, gumový polep co mám na kose, který ale nedoporučuju, je to lesklé a poměrně kluzké (viditelné porovnání to kolečko drsné je stejný typ jako je na pistolce)
kosagrip.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Branibor
Příspěvek#544 » sob 4. čer 2016, 17:25
Ještě bych se rád vrátil k těm úpravám u HK45C a je možné do této zbraně naistalovat HK USP Match trigger, kterej se sice musí trošku poupravit, aby pasoval, ale výsledek stojí prý za to. DA se sníží z 11 lb na pěkných 7lb a značně vylepší SA a to prý až na úroveň potuňené 1911. Takže jestli někdo budete někdy něco brát na hkparts.net, tak za 50 babek to je slušný. Nebo jestli je ten Match trigger sehnatelnej i tady u dovozce nebo na Slovensku, tak by to možná vyšlo líp.
- Branibor
Příspěvek#546 » ned 5. čer 2016, 23:54
Takže jsem prošel zahraniční fóra a zjistil jsem, že není potřeba kupovat kompletní Hk USP match kit /odkaz/.
Důležíté pro zlepšení chodu spouště je výměna sportovní pružinky spouště /odkaz/, tento mini dílek /odkaz/, co se týče bicí pružiny z kitu, ta je třeba zkrátit na délku té co máte v pistoli. Další části z kitu jako je samotná spoušť, která nepasuje do compactu a záchyt kohoutu s kohoutem také nepasují do hk uspc ani do hk45c (sdílejí stejné vnitřnosti), nicméně spoušť, která je v základu s HK45c se dá navrtat a poté do ní nainstalovat doraz spouště, který má zrovna u hk45c i přípravu v rámu, kde se šroubek opře.
Doraz spouště:

Během týdne oslovím slováky z hermesu a bwarms a i ty blbce z walthertradingu, kteří nejsou schopni ani objednat náhradní zásobníky k pistoli, a uvidim na čem jsem a pokud se díly seženou, hodlám se do toho pustit (kromě navrtávání spouště, bez toho se zatím obejdu
).
Ideál bude asi kompletní rozborka, vyleštění pár dílů, výměna pár součástek, zkrácení té sportovní bicí pružiny a pak
snad to bude střílet.
Ještě odkaz na kompletní rozborku a sborku USP, jelikož hk45c má stejné vnitřnosti dá se z toho vycházet.
https://www.youtube.com/watch?v=pQJZo91oVdI rozborka
https://www.youtube.com/watch?v=jlxzSsa4B10 sborka
Odkaz na anglické fórum:
http://www.hkpro.com/forum/hk-handgun-t ... k45ct.html
Důležíté pro zlepšení chodu spouště je výměna sportovní pružinky spouště /odkaz/, tento mini dílek /odkaz/, co se týče bicí pružiny z kitu, ta je třeba zkrátit na délku té co máte v pistoli. Další části z kitu jako je samotná spoušť, která nepasuje do compactu a záchyt kohoutu s kohoutem také nepasují do hk uspc ani do hk45c (sdílejí stejné vnitřnosti), nicméně spoušť, která je v základu s HK45c se dá navrtat a poté do ní nainstalovat doraz spouště, který má zrovna u hk45c i přípravu v rámu, kde se šroubek opře.
Doraz spouště:

Během týdne oslovím slováky z hermesu a bwarms a i ty blbce z walthertradingu, kteří nejsou schopni ani objednat náhradní zásobníky k pistoli, a uvidim na čem jsem a pokud se díly seženou, hodlám se do toho pustit (kromě navrtávání spouště, bez toho se zatím obejdu

Ideál bude asi kompletní rozborka, vyleštění pár dílů, výměna pár součástek, zkrácení té sportovní bicí pružiny a pak

Ještě odkaz na kompletní rozborku a sborku USP, jelikož hk45c má stejné vnitřnosti dá se z toho vycházet.
https://www.youtube.com/watch?v=pQJZo91oVdI rozborka
https://www.youtube.com/watch?v=jlxzSsa4B10 sborka
Odkaz na anglické fórum:
http://www.hkpro.com/forum/hk-handgun-t ... k45ct.html
- Redd
Příspěvek#548 » sob 11. čer 2016, 16:10
Zdravím,
jsem čerstvý majitel zbrojního průkazu a rozhoduju se, kterou zbraň pořídit. Do mého výběru se dostala mimo jiné i HK P30 L. Bohužel nevím o místě, kde by se dal v Praze a okolí vyzoušet, a ani osobně neznám nikoho, kdo by ho měl, tak se chci zeptat, jestli tu o něčem nevíte. Jsem přihlášen na celoroční zkoušení zbraní do střeleckého servisu, kde ji bohužel mají pouze k prodeji ale ne ke zkoušení.
jsem čerstvý majitel zbrojního průkazu a rozhoduju se, kterou zbraň pořídit. Do mého výběru se dostala mimo jiné i HK P30 L. Bohužel nevím o místě, kde by se dal v Praze a okolí vyzoušet, a ani osobně neznám nikoho, kdo by ho měl, tak se chci zeptat, jestli tu o něčem nevíte. Jsem přihlášen na celoroční zkoušení zbraní do střeleckého servisu, kde ji bohužel mají pouze k prodeji ale ne ke zkoušení.
- Mat
- Mat
Příspěvek#553 » pon 13. čer 2016, 17:10
Tak jsem poptal závitník
kluci, zapomeňte. Odpověď z profi výroby je, "neumíme, zcela mimo běžnou řadu, leda jako speciál, ale tam min objednávka 20ks, cena by byla i tak astronomická".
Takže nic. Pokud by někdo měl možnost zapůjčení 1/2x28" UNF levý, zkusil bych to do duralu. Ta 13,5x1 je velmi podobná, dá se říct skoro totožná. Každopádně, na hlavni je krátký závit a dural velmi dobře drobné nepřesnosti skousne. Nápad byl, použít dural jako vložku do kompíku.
Na oplátku mohu zapůjčit strojní 1/2x28 UNF pravý (PPQ, AR 15 atd. ) Holt HK musí mít něco extra
Pokud by někdo měl a byl ochoten zapůjčit "levý" prosím na email m.hlinak@seznam.cz.

Takže nic. Pokud by někdo měl možnost zapůjčení 1/2x28" UNF levý, zkusil bych to do duralu. Ta 13,5x1 je velmi podobná, dá se říct skoro totožná. Každopádně, na hlavni je krátký závit a dural velmi dobře drobné nepřesnosti skousne. Nápad byl, použít dural jako vložku do kompíku.
Na oplátku mohu zapůjčit strojní 1/2x28 UNF pravý (PPQ, AR 15 atd. ) Holt HK musí mít něco extra

Pokud by někdo měl a byl ochoten zapůjčit "levý" prosím na email m.hlinak@seznam.cz.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí