obchod: Diana CB
-
ZbraneKvalitneCZ - Příspěvky: 1015
- Kontaktovat uživatele:
- ZbraneKvalitneCZ
- mrázeček
Příspěvek#2 » čtv 14. bře 2013, 16:58
Marvvin píše:Ahoj, nenašel jsem v mapě
DIANA Centrum CB
Kontaktní osoba: RADOVAN KRIEGLER
Tel. / fax: + 420 387 312 015
Mobil: + 420 724 167 992
E-mail: dianacb@email.cz
Web: http://www.dianacb.cz
Česká 1, 370 01 České Budějovice Otevírací doba:
PO-PÁ: 9:00 – 17:30
SO: 9:00 – 12:00
Kreditky zjistím, podle mně nejlepší obchod v ČB, vstřícný přístup a nic není problém narozdíl od Šubrta, nebo nedejbože Merkuria a pana Ing. Kouby, kterého zákazníci asi zjevně serou....
Diana CB- dost lidí chválí,ale jelikož nejsem místní,když zavolám jestli mají střelivo,tak mě odkážou na email a nikdy odpověď. I když se jednalo o puškohled,náboje atd. tak nevim
- Marvvin
Příspěvek#3 » čtv 14. bře 2013, 21:40
Tak je pravda, že já dycky dělal obchod za 10-30 000,- Lugery kupuju SaB v Sindlovych Dvorech po 240,- tam sou nejlevnejsi magtech za 246,- a este se s tim clovek musi tahat.... . Jinak stejna spokojenost s Detexem, kde pán dokonce vyřizuje telefony přednostně, což mě občas při třetím telefonátu za sebou v době mé osobní návštěvy už trochu pohoršuje
ale jinak tam zas rád volám 

- mrázeček
- Marvvin
- mrázeček
Příspěvek#8 » úte 28. kvě 2013, 10:22
Obchod Diana-
pro mě snad nejhorší v CB,protože když si nezajedu rovnou do obchodu,tak vlastně vůbec nevim co je na skladě a co ne. Po telefonu mě odkážou na email,na který nikdo neodpoví a když,tak musim 4x napsat email. Objednávka zboží- Objednáno 2.5. střelivo na test nové malorážky,dodnes nevyřízeno,přitom by mělo být skladem. Poptávka puškohledu Schmidt a Bender - 70K. Bez odpovědi:) Když se přijdu do obchodu podívat,tak asi 10 minut si mě nikdo nevšímal (obchod o rozměru cca 4x5 metrů) protože v kšeftě byli zřejmě nějací známí a museli si popovídat jak bylo o víkendu atd.
Takže za mě Dianu nedoporučuju vůbec. Jestli má někdo jinou zkušenost,sem s tim,třeba mám jenom smůlu a nedaří se mi zde nic zakoupit
pro mě snad nejhorší v CB,protože když si nezajedu rovnou do obchodu,tak vlastně vůbec nevim co je na skladě a co ne. Po telefonu mě odkážou na email,na který nikdo neodpoví a když,tak musim 4x napsat email. Objednávka zboží- Objednáno 2.5. střelivo na test nové malorážky,dodnes nevyřízeno,přitom by mělo být skladem. Poptávka puškohledu Schmidt a Bender - 70K. Bez odpovědi:) Když se přijdu do obchodu podívat,tak asi 10 minut si mě nikdo nevšímal (obchod o rozměru cca 4x5 metrů) protože v kšeftě byli zřejmě nějací známí a museli si popovídat jak bylo o víkendu atd.
Takže za mě Dianu nedoporučuju vůbec. Jestli má někdo jinou zkušenost,sem s tim,třeba mám jenom smůlu a nedaří se mi zde nic zakoupit

- Proximus
Příspěvek#9 » ned 23. bře 2014, 11:21
Kupoval jsem zde malorážku - objednávala se. Do týdne jsem si ji byl vyzvednout. Vše v pohodě, nakupuji zde docela rád (střelivo, příslušenství, čištění). Když jsem měl hodně zapečený SVT, tak jsem sháněl nějakej pořádnej kartáček - dostal jsem zde armádní a zdarma
Já mám teda jen dobré zkušenosti

Já mám teda jen dobré zkušenosti

- MM
Příspěvek#10 » pát 4. dub 2014, 11:16
Ochota a trpezlivost s 'nadsenym zaciatocnikom' opakovane som osahal dost veci este ked som cakal na vybavenie ZP. Dnes som si bol zobrat Ruger MK III - objednavku sme predtym upresnovali mailom - vsetko bez problemov. Z mojej strany vnimane ako fajn obchod, co sa tyka zasobenia pripadne aktualnosti informacii na sieti zatial prilis hodnotit nemozem.
- Poky
Příspěvek#11 » sob 3. pro 2016, 11:20
Zkušenosti velmi spatne. Dovolat se tam prakticky neni mozny. Jen tak na blind se tam vydat taky kolikrat bez uspechu (na dverich - prijdu za 5 minut) cekam hodinu jak de*il, pak se konecne dovolam a zjistim ze je pan na chate, nebo ze mu neni dobre nebo se vykecava v trafice vedle. Objednavky naboju osobne klaply jen 1x, ted uz 3 mesice jen slibuje
. Rozhodne nemam v planu tam dale vice nakupovat. Takovy pristup k zakaznikum se vidi malokde.

- Enno
Příspěvek#12 » pon 25. zář 2017, 21:16
Pokud tam přijdete a budete chtít něco, co je skladem, tak není problém. Ale nedej bože, kdyby jste si tam chtěli něco objednat. Stačilo mi jenom jednou, pán za pultem je hrozná slibotechna. Zboží mělo přijít za týden, tak tam o týden později jedu a dozvěděl jsem se, že pán se zbožím nepřijel a přijede další týden. Takhle se to táhlo 10 týdnů. Ke konci už jsem jezdil ob týden (cca 7 jsem tam byl). Už jsem ani nedoufal, že zboží dorazí, ale chtěl jsem si pána za pultem otestovat, no moc neobstál. Jeden týden tvrdil, že Pepík už je na chalupě a zboží mu přiveze v úterý. Další týden tvrdil, že paní prostě nedorazila. Sám si nepamatoval co říkal minulý týden, tak si vždycky vymyslel něco jiného. Jinak když máte nějaký problém a má tam pán potřebné prostředky k odstranění problému, tak je velmi ochotný, zase abych mu nekřivdil. Abych to shrnul, tak asi jediným velkým plusem tohoto obchodu jsou ceny.
- MM
Příspěvek#13 » pon 25. zář 2017, 23:37
@Enno
- ano, ber to proste ako specifikum, je taky ... tam veci proste neobjednavam, naucil som sa
- pokial chces objednavat - oproti cez ulicu - STV Arms, 100% spolahlivy
- na druhu stranu je schopny nadstandardnych 'vykonov' :
- ochotne odlozi zbran co chces kupit na niekolko tyzdnov bez zalohy (nebol by to problem ale nechcel)
- pre mna prekvapivo (tiez som chcel otestovat) raz ochotne dotiahol cez znameho zbran z komisie na severu Ciech
- da sa tam super pokecat
- miestami mava zaujimave veci v komisii
Chodim tam koli dvom poslednym veciam. Ked potrebujem nieco co ma skladom, tak to kupim. Ked chcem dat nieco do komisie - vezmem to tam (veduci v STV Arms to robi nerad). A miestami mava pekne starsie veci - co vedla v STV Arms nenajdes.
- ano, ber to proste ako specifikum, je taky ... tam veci proste neobjednavam, naucil som sa

- pokial chces objednavat - oproti cez ulicu - STV Arms, 100% spolahlivy
- na druhu stranu je schopny nadstandardnych 'vykonov' :
- ochotne odlozi zbran co chces kupit na niekolko tyzdnov bez zalohy (nebol by to problem ale nechcel)
- pre mna prekvapivo (tiez som chcel otestovat) raz ochotne dotiahol cez znameho zbran z komisie na severu Ciech
- da sa tam super pokecat
- miestami mava zaujimave veci v komisii

Chodim tam koli dvom poslednym veciam. Ked potrebujem nieco co ma skladom, tak to kupim. Ked chcem dat nieco do komisie - vezmem to tam (veduci v STV Arms to robi nerad). A miestami mava pekne starsie veci - co vedla v STV Arms nenajdes.
- Enno
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX