Pouzdro na vnitřní nošení

Legolend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#331 » úte 2. úno 2016, 01:51

johnnyjak píše:Když komoru "zatěsníš" nábojem, tak se ti bordel k zápalníku nedostane :lol:.

... to zní jako plán :-D

No, nosím teprve měsíc asi, možná druhým a chodit s "nadrcnutým" mě asi ani moc neláká, zvuk natahujícího se závěru může být docela solidní argument pro gaunery :-)

Spíš jsem uvažoval, že bych (na určení toho zdroje bordelu) na začátek hlavně dal nějakou lehkou ucpávku z vaty :)

AldaJ

Příspěvek#332 » úte 2. úno 2016, 05:10

Od AlienHolsters mě to vychází nejlíp, a ti do ČR taky neposílaj :(

beda

Příspěvek#333 » úte 2. úno 2016, 07:54

zUT píše:Sháním pouzdro na vnitřní nošení pro S&W Shield vyrobené z koženého plátu na kterém je kydex. Jako např. zde
http://www.mdjcustomholsters.com/smith-wesson-iwb-owb-standard-hybrid-leather-kydex-holster-adjustable-retention/.
Když jsem to ale zkusil u MDJ Custom Holders objednat, tak mi vyskočilo, že neposílají do ČR.
Před pár lety tu ale někdo od nich kupoval. Máte zkušenosti, jak to objednat?
Nevyrábí se něco podobného i u nás?

někde se to tady už řešilo
http://sakalshop.cz/
je taky možnost

dfgdsster

Příspěvek#334 » úte 2. úno 2016, 09:54

Legolend: pytle, tak to je kvalitni ucpavka:-). Zkousel jsi bez jejiho odstraneni natahnout naboj do komory? Bo si nejsem jisty, jestli by se Ti to s takovym mnozstvim prachu podarilo bez potizi... nevahal bych a pouzdro ze spodu zasil, tohle uz je o spolehlivost. Znas konkretni typ pouzdra? Barvou ten prach s pouzdrem asi nekoresponduje, ze?

Do hlavne bych radeji nic cilene necpal, nikdy nevis, co by to v pripade vystrelu udelalo...
Naposledy upravil(a) dfgdsster dne úte 2. úno 2016, 09:57, celkem upraveno 1 x.

sided
moderátor

Příspěvek#335 » úte 2. úno 2016, 09:56

Legolend píše:.....Spíš jsem uvažoval, že bych (na určení toho zdroje bordelu) na začátek hlavně dal nějakou lehkou ucpávku z vaty :)

To se nejeví jako zrovna nejlepší nápad :roll:

BB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#336 » úte 2. úno 2016, 14:23

Upravil jsem vnitřní Dastu dle vzoru kmsadlery na vnitří nošení tak, aby se dalo zastrkat triko.. z výsledku jsem velmi mile překvapen.. uvidíme jak dlouho to vydrží, ale za ty prachy :)

dasta.jpg

Až budu dělat příští pokus, nebudu to vyřezávat tolik - nechám tam 1cm toho vixlajvantu dole - bude to fungovat a bude to o kus stabilnější..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Blacky

Příspěvek#337 » úte 2. úno 2016, 15:17

:) mno to sem zvědav. Já jako levák zase přemýšlím, že si pořídím vnitřní dastu pro praváka a budu jí nosit venku tj. vlevo .)

Legolend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#338 » úte 2. úno 2016, 19:00

sided píše:
Legolend píše:.....Spíš jsem uvažoval, že bych (na určení toho zdroje bordelu) na začátek hlavně dal nějakou lehkou ucpávku z vaty :)

To se nejeví jako zrovna nejlepší nápad :roll:

Ani zlehoučka ? :-D

Váša

Příspěvek#339 » pon 15. úno 2016, 20:31

Blacky píše::) mno to sem zvědav. Já jako levák zase přemýšlím, že si pořídím vnitřní dastu pro praváka a budu jí nosit venku tj. vlevo .)

Doufám že se neurazíš ale je to nesmysl. Teď jsem to musel hned vyzkoušet když jsem to četl stabilita 0, pistole s pouzdrem odstátá od těla jak kravskej ocas. Nevím co nosíš za železo/plast já mám fullsize českou ocel a s tím to opravdu nejde.

Bretas33

Příspěvek#340 » čtv 10. bře 2016, 20:50

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto pouzdrem
http://www.police-shop.cz/pouzdro-fobus-iwbm , nebo mi můžete doporučit podobné.
Chtěl bych ho použít na Walther PPQ M2. Děkuji ...

notobi

Příspěvek#341 » čtv 10. bře 2016, 21:28

přijde mi to jako až moc velká plocha která se dotýká těla a v teplejších dnech nevim nevim. Já osobně sem si koupil vniřní kydex od exubitor, zatím sem nenosil (jsem na to až moc čerstvý držitel ZP a tam kde se pohybuji: na kole do práce a z práce se fakt necítím ohrožen) jen zkoušel po vyzvednutí jak se z něj tasí a jak drží zbraň a nelituji.

ladaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#342 » čtv 10. bře 2016, 22:05

Pouzdra typu "bábovička na placce" bývají nejčastěji kombinace kydex/kůže, méně často vyztužená textilie/kůže. Nemění úhel (na rozdíl od pouzder s jednou sponou), osobně mi v první jmenované kombinaci vyhovují. Jak bude na tělo příjemná plastová placka, těžko říct. V kdx/kůže ho udělá třeba šakal (link viz výš), ale musel bys s pistolí dojet a poskytnout ji jako kopyto pro odformování.

Bretas33

Příspěvek#343 » čtv 10. bře 2016, 22:19

ladaj píše:Pouzdra typu "bábovička na placce" bývají nejčastěji kombinace kydex/kůže, méně často vyztužená textilie/kůže. Nemění úhel (na rozdíl od pouzder s jednou sponou), osobně mi v první jmenované kombinaci vyhovují. Jak bude na tělo příjemná plastová placka, těžko říct. V kdx/kůže ho udělá třeba šakal (link viz výš), ale musel bys s pistolí dojet a poskytnout ji jako kopyto pro odformování.

Právě tu kombinaci kydex/kůže bych si rád koupil. Díval jsem se i v USA, ale vzhledem ke kurzu dolaru, poštovnému a clu to vyjde docela draho. Plastu na tělo se také bojím. Přemýšlel jsem o tom, že budu po zakoupení improvizovat a dolepím na část příléhající k tělu kůži, nebo nějakou látku. Na firmu Šakal jsem se už dříve díval, ale mají v nabídce jen pouzdra na Glock a CZ. To s tím kopytem mě nenapadlo, ale poslal jsem jim dotaz na Walther PPQ M2 (za zeptání nic nedám), tak uvidíme co mi odpoví.

paza

Příspěvek#344 » pát 11. bře 2016, 09:19

Pak sem dej, prosím, zprávu, také bych o něm uvažoval.

salamcz

Příspěvek#345 » pát 11. bře 2016, 13:32

Poradi prosim nekdo nejake vnitrni pouzdro pro pravaka na Berettu 71? Pokud mozno dostupne u nas.

Dekuji

Zpět na