Pouzdro na vnitřní nošení
- Legolend
Příspěvek#331 » úte 2. úno 2016, 01:51
johnnyjak píše:Když komoru "zatěsníš" nábojem, tak se ti bordel k zápalníku nedostane.
... to zní jako plán

No, nosím teprve měsíc asi, možná druhým a chodit s "nadrcnutým" mě asi ani moc neláká, zvuk natahujícího se závěru může být docela solidní argument pro gaunery

Spíš jsem uvažoval, že bych (na určení toho zdroje bordelu) na začátek hlavně dal nějakou lehkou ucpávku z vaty

- beda
Příspěvek#333 » úte 2. úno 2016, 07:54
zUT píše:Sháním pouzdro na vnitřní nošení pro S&W Shield vyrobené z koženého plátu na kterém je kydex. Jako např. zde
http://www.mdjcustomholsters.com/smith-wesson-iwb-owb-standard-hybrid-leather-kydex-holster-adjustable-retention/.
Když jsem to ale zkusil u MDJ Custom Holders objednat, tak mi vyskočilo, že neposílají do ČR.
Před pár lety tu ale někdo od nich kupoval. Máte zkušenosti, jak to objednat?
Nevyrábí se něco podobného i u nás?
někde se to tady už řešilo
http://sakalshop.cz/
je taky možnost
- dfgdsster
Příspěvek#334 » úte 2. úno 2016, 09:54
Legolend: pytle, tak to je kvalitni ucpavka:-). Zkousel jsi bez jejiho odstraneni natahnout naboj do komory? Bo si nejsem jisty, jestli by se Ti to s takovym mnozstvim prachu podarilo bez potizi... nevahal bych a pouzdro ze spodu zasil, tohle uz je o spolehlivost. Znas konkretni typ pouzdra? Barvou ten prach s pouzdrem asi nekoresponduje, ze?
Do hlavne bych radeji nic cilene necpal, nikdy nevis, co by to v pripade vystrelu udelalo...
Do hlavne bych radeji nic cilene necpal, nikdy nevis, co by to v pripade vystrelu udelalo...
Naposledy upravil(a) dfgdsster dne úte 2. úno 2016, 09:57, celkem upraveno 1 x.
- sided
- BB
Příspěvek#336 » úte 2. úno 2016, 14:23
Upravil jsem vnitřní Dastu dle vzoru kmsadlery na vnitří nošení tak, aby se dalo zastrkat triko.. z výsledku jsem velmi mile překvapen.. uvidíme jak dlouho to vydrží, ale za ty prachy 
Až budu dělat příští pokus, nebudu to vyřezávat tolik - nechám tam 1cm toho vixlajvantu dole - bude to fungovat a bude to o kus stabilnější..

dasta.jpg
Až budu dělat příští pokus, nebudu to vyřezávat tolik - nechám tam 1cm toho vixlajvantu dole - bude to fungovat a bude to o kus stabilnější..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Legolend
- Váša
Příspěvek#339 » pon 15. úno 2016, 20:31
Blacky píše::) mno to sem zvědav. Já jako levák zase přemýšlím, že si pořídím vnitřní dastu pro praváka a budu jí nosit venku tj. vlevo .)
Doufám že se neurazíš ale je to nesmysl. Teď jsem to musel hned vyzkoušet když jsem to četl stabilita 0, pistole s pouzdrem odstátá od těla jak kravskej ocas. Nevím co nosíš za železo/plast já mám fullsize českou ocel a s tím to opravdu nejde.
- Bretas33
Příspěvek#340 » čtv 10. bře 2016, 20:50
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto pouzdrem
http://www.police-shop.cz/pouzdro-fobus-iwbm , nebo mi můžete doporučit podobné.
Chtěl bych ho použít na Walther PPQ M2. Děkuji ...
http://www.police-shop.cz/pouzdro-fobus-iwbm , nebo mi můžete doporučit podobné.
Chtěl bych ho použít na Walther PPQ M2. Děkuji ...
- notobi
Příspěvek#341 » čtv 10. bře 2016, 21:28
přijde mi to jako až moc velká plocha která se dotýká těla a v teplejších dnech nevim nevim. Já osobně sem si koupil vniřní kydex od exubitor, zatím sem nenosil (jsem na to až moc čerstvý držitel ZP a tam kde se pohybuji: na kole do práce a z práce se fakt necítím ohrožen) jen zkoušel po vyzvednutí jak se z něj tasí a jak drží zbraň a nelituji.
- ladaj
Příspěvek#342 » čtv 10. bře 2016, 22:05
Pouzdra typu "bábovička na placce" bývají nejčastěji kombinace kydex/kůže, méně často vyztužená textilie/kůže. Nemění úhel (na rozdíl od pouzder s jednou sponou), osobně mi v první jmenované kombinaci vyhovují. Jak bude na tělo příjemná plastová placka, těžko říct. V kdx/kůže ho udělá třeba šakal (link viz výš), ale musel bys s pistolí dojet a poskytnout ji jako kopyto pro odformování.
- Bretas33
Příspěvek#343 » čtv 10. bře 2016, 22:19
ladaj píše:Pouzdra typu "bábovička na placce" bývají nejčastěji kombinace kydex/kůže, méně často vyztužená textilie/kůže. Nemění úhel (na rozdíl od pouzder s jednou sponou), osobně mi v první jmenované kombinaci vyhovují. Jak bude na tělo příjemná plastová placka, těžko říct. V kdx/kůže ho udělá třeba šakal (link viz výš), ale musel bys s pistolí dojet a poskytnout ji jako kopyto pro odformování.
Právě tu kombinaci kydex/kůže bych si rád koupil. Díval jsem se i v USA, ale vzhledem ke kurzu dolaru, poštovnému a clu to vyjde docela draho. Plastu na tělo se také bojím. Přemýšlel jsem o tom, že budu po zakoupení improvizovat a dolepím na část příléhající k tělu kůži, nebo nějakou látku. Na firmu Šakal jsem se už dříve díval, ale mají v nabídce jen pouzdra na Glock a CZ. To s tím kopytem mě nenapadlo, ale poslal jsem jim dotaz na Walther PPQ M2 (za zeptání nic nedám), tak uvidíme co mi odpoví.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí