Glock19
Glock a spol.
- Sedmej
Příspěvek#123 » čtv 7. dub 2016, 13:00
A má smysl koupit 3 generaci s ohledem na ty jiné (horší) postupy ve výrobě? Nevyrábí teď stejným způsobem obě generace? Pokud se tu bavíte teda o nových?
NuNo: Ten cenový rozdíl ještě dělá ta vratná pružina. Navíc bez gripu je u čtvrté generace (alespoň si to myslím) užší úchop, někomu se to může pak držet lépe.
NuNo: Ten cenový rozdíl ještě dělá ta vratná pružina. Navíc bez gripu je u čtvrté generace (alespoň si to myslím) užší úchop, někomu se to může pak držet lépe.
-
Sarkafarka.Loupeznik - Příspěvky: 565
- Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvek#124 » čtv 7. dub 2016, 13:04
rcc píše:Ale jo, jen se s G19 "tahejte", já vám to neberu.
Le já se s tím "netahám", pro mě je to nejskladnějších 15+1 kulí u pasu, rozměrově se velmi blížící 12ti ranným kouskům... O nižší kapacitě jsem zatím neuvažoval a asi ani uvažovat nechci... Každopádně není jistě šťastné tvrdit, že G19 se nedá nosit...
- ren
Příspěvek#125 » čtv 7. dub 2016, 17:32
Dal jsem si hodinku práce s novým Glockem 19 gen4 a hřbety a po velkém úsilí jsem tam skutečně jeden dostal. To bych se z toho opravdu po.ral. Nejdřív čekám dva týdny na vydání zbrojáku, pak dva týdny na nákupko, pak čekám x týdnů, než se dostanou do prodeje, teď čekám dva týdny na průkaz zbraně a mezitím zjistím, že jsem koupil zbraň na úrovni made in China. Zlaté obouchané čízy z kurzu. Vyplnil jsem reklamaci a poslal na MPI, jsem zvědavý, jestli mě nepošlou někam a kolik s tím strávím zase času. Mám naivní představu, že za ty prachy by tam mělo všechno sedět jako prdel na hrnec a budu prudit, dokud tomu tak nebude. A to jsem ještě zvědavý na první střelbu, nasucho jde spoušť tak, že si asi budu muset koupit posilovací kolečko.
- ren
- Sedmej
Příspěvek#129 » čtv 7. dub 2016, 17:51
ren: já taky měl chvíli ten menší "bobří" grip, neříkám, že to šlo nasadit úplně snadno, ale šlo to a sedí perfektně. teď jsem to teda zase sundal a zkusím jít střílet bez toho pro srovnání. a nemysli, na diskuzích o ČZ si zase přečteš, že z obchodu máš jít rovnou k puškaři, aby ti jí poladil. tak ono si asi nevybereš. 
ta spoušť opravdu nejde nijak lehce, ale to asi na žádném Glocku, pokud si to majitel neupraví. a hádám, že je to od výrobce záměr, snížení šance náhodného výstřelu.

ta spoušť opravdu nejde nijak lehce, ale to asi na žádném Glocku, pokud si to majitel neupraví. a hádám, že je to od výrobce záměr, snížení šance náhodného výstřelu.
- Ivoo
Příspěvek#133 » ned 10. dub 2016, 07:31
ren píše:Dal jsem si hodinku práce s novým Glockem 19 gen4 a hřbety a po velkém úsilí jsem tam skutečně jeden dostal. To bych se z toho opravdu po.ral. Nejdřív čekám dva týdny na vydání zbrojáku, pak dva týdny na nákupko, pak čekám x týdnů, než se dostanou do prodeje, teď čekám dva týdny na průkaz zbraně a mezitím zjistím, že jsem koupil zbraň na úrovni made in China. Zlaté obouchané čízy z kurzu. Vyplnil jsem reklamaci a poslal na MPI, jsem zvědavý, jestli mě nepošlou někam a kolik s tím strávím zase času. Mám naivní představu, že za ty prachy by tam mělo všechno sedět jako prdel na hrnec a budu prudit, dokud tomu tak nebude. A to jsem ještě zvědavý na první střelbu, nasucho jde spoušť tak, že si asi budu muset koupit posilovací kolečko.
ProsimTě kde bydlíš(máš pověřený útvar PČR?) Mě zbroják vydali za 4dny (v pondělí podáno,v pá ráno sms že hotový), nákupní povolení na počkání při vyzvednutí ZP,registrace zbraně na počkání. To všechno PČR Brno-Bratislavská ul.A co máš špatného na G 19 že reklamuješ ? já mám G19 G3 a v pohodě -akorát jsem si dokoupil doplňky (botky na zás ,větší záchyty zás. závěru) ale nebylo to z nutnosti spíš pro pohodlí jinak funkčně ok.
- tifik
Příspěvek#134 » ned 10. dub 2016, 09:09
Ty gripy tam jdou opravdu blbě, ale jdou, určitě to není důvod k reklamaci. Mám taky ten s tím menším ocáskem a sedí dobře. Nový glock je třeba zaběhnout, nevím, cos čekal, ale jak ti tady radí, dej mu čas. Moje G43 si teď po 300 výstřelech krásně sedla a sedat ještě bude. Má nová G19 je taky zatuhlá.
- ren
Příspěvek#135 » pon 11. dub 2016, 17:58
to Ivoo - patřím PČR Praha 4 Soukalova, tam je na dlouhý loket všechno. Ani nákupka mi nevzali zároveň s žádostí o vystavení ZP.
to tifik - na reklamaci se mi nikdo neozval, hřbety jsem tam nakonec pomocí nářadí a hrubé síly dostal, každý jsem tam nechal den uležet a zvykly si.
Chtěl bych si koupit pouzdro a nemám zkušenosti, na pohled se mi líbí Dasta 202-5, nosí v tom někdo G-19?
to tifik - na reklamaci se mi nikdo neozval, hřbety jsem tam nakonec pomocí nářadí a hrubé síly dostal, každý jsem tam nechal den uležet a zvykly si.
Chtěl bych si koupit pouzdro a nemám zkušenosti, na pohled se mi líbí Dasta 202-5, nosí v tom někdo G-19?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí